futro661 14.07.06, 16:24 prosze o jakies info co to za hotel i czy warto jechac do tej miejscowosci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lola .. IP: 217.11.141.* 15.07.06, 21:29 Byłam w Possidi tylko że w Possidi Paradise. To 100 m od Dolphin Beach. Co do Possidi to naprawdę b. małe miasteczko turystyczne. Dużo tam tawern, trochę hoteli i pensjonatów. 2 sklepy spożywcze :->. Żadnej dyskoteki. To bardzo malownicze miejsce. Jeśli lubisz dzikie, puste plaże, piękne lasy i spokój to coś dla Ciebie. Possidi to kiepskie miejsce do wypadów. Jest podobno jakiś autobus do Kaliteii, ale kursuje nieregularnie. Mnie osobiście się tam podobało. Berdzo wypoczęłam. Do Dolphin Beach chodziliśmy do Internetu. Nie byłam w pokoju, ale w przestrzeni ogólnodostępnej mi się podobało. Ładny hotel. Ma malutki basenik z tyłu. Plaża przy hotelu berdzo wąska, ale dalej piękne, dzikie, puste plaże. Wystarczy kupić w markecie parasol za 8 Eur i można plażować wszędzie. Polecam cypel. Marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś