Gość: zara IP: 80.51.198.* 25.07.06, 13:49 czy ktos był w tym roku, a może już wrócił z tego hotelu na Krecie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neronka Re: Eri Beach 25.07.06, 14:27 Sporo opinii i informacji o tym hotelu jest na: GRECJA -hotele i apartamenty (opinie turystów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bełchatowianka Re: Eri Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:31 ja byłam w tamtym roku i wróciłam bardzo zadowolona:) Hotel jest bardzo duży więc jest duży ruch , dużo ludzi, ale to wcale nie przeszkadza, ten mały gwar jest wręcz przyjemny, czuje się atmosferę wakacji :) Jeśli chodzi o jedzenie to było bardzo dobre, tylko trzeba troszkę na nie czekać jeśli się pójdzie później na posiłek, ale na prawde nie jest to jakiś wielki problem. Baseny są wspaniałe, plaża trochę mała, ale woda urokliwa, miasto pod nosem jest gdzie się bawić, ale też chodzic na przyjemne spacery do okolicznych wiosek. Pokoje są ładne, tylko trzeba trafić na ładny, niektóre z tego co słyszałam są średnie, ale wydaje mi się, ze było to lekko przesadzone. łazienki nie nowe, ale też nie brudne. Kreta jest cudowna. W tym roku wybieram się na Rodos. Polecam hotel Eri Beach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woju Re: Eri Beach IP: *.orange.pl 25.07.06, 19:50 a ja go nie polecam. są lepsze i fajniejsze np eri palace. oczywiscie to zalezy czego człowiek szuka- jesli zgiełku i karaluchów to eri beach jest odpowiedni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zara Re: Eri Beach IP: 80.51.198.* 26.07.06, 11:03 Dzięki a opinie. Troszkę Twoją Woju się zmartwiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woju Re: Eri Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 17:01 niestety jest sprawdzona. Ludzie którzy z naimi lecieli w tą i z powrotem nie tylko więcej płacili ale i bardzo krytykowali pobyt na lotnisku. Ale gdy spojrzysz na to z innej strony...napewno będzie dużo ludzi ( zwłaszcza rosjan) i napewno się nikt tam nie nudzi - jak chcesz przyślę ci nasze opisy wycieczek wade1@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś