Dodaj do ulubionych

zakupy w Paralii

IP: *.slowianin.pl 13.08.06, 07:59
Chodzi mi o sklepy,w których można kupić mineralną,piwo,dobre wino.
Czy są takowe i jakie ceny?
Druga sprawa gdzie wykupić wycieczki fakultatywne,żeby nie przepłacic,a duzo
zobaczyć?
Proszę o odpowiedż.
Obserwuj wątek
    • Gość: lusia Re: zakupy w Paralii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 13:24
      Byłem tam w połowie czerwca, wszystko bez problemu można kupić, ceny... no
      różnie to bywa, np Heineken 2,5 EU.
      • kolia555 Re: zakupy w Paralii 13.08.06, 21:25
        2,5 E? a inne piwa?? mythos, amstel? bo mi sie wydawalo, że w granicach 1-1,5 E :)
        • Gość: aga Re: zakupy w Paralii IP: *.3bk.com.pl 14.08.06, 11:32
          w sklepie piwo 0,5 euro
          • Gość: elszka Re: zakupy w Paralii IP: *.slowianin.pl 14.08.06, 11:58
            Dzięki Wam bardzo za cene piwa,a inne rzeczy,a wycieczki fakultatywne może z biur
            lokalnych?Czekam na bliższe informacje i pozdrawiam
            • kptqlik Re: zakupy w Paralii 14.08.06, 15:00
              hehe w Parali to wlasnie cena piwa jest naistotniesza. Generalnie jest to
              miasteczko gdzie 90% turystow to mlodzi balujacy cale noce Polacy :) A poza tym
              to chyba nie oczekujesz ze ktos Ci poda w ktorym konkretnie sklepie kupowac wode
              mineralna, bo tam sa sklepy co 10 metrow i w kazdym ceny praktycznie takie same.
              taniej jest na kawalek za miastem.
              • Gość: Klaudia Re: zakupy w Paralii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 18:02
                3 dni temu wróciłam z Paralii i powiem ze ceny mnie zaskoczyły
                pozytywnie.myslałam że będą wyższe. Ceny wody mineralnej ci nie powiem bo
                takowej nie kupowałam bo w Grecji mozna pić wode z kranu. Ceny win zaczynają
                sie od 2-2,5 euro w górę. Ja osobiście polubiłam Imiglakos i Apelię, Ricine też
                niezłe. Ceny wycieczek są takie same w lokalnych biurach w Paralii i w
                hotelach.Z jakiego biura jedziesz?? Bo wszyscy piszą że nie warto wykupowac
                wycieczek w autokarze bo na miejscu są tańsze.W moim przypadku była to
                nieprawda.Wycieczki w autokarze były tańsze o 2 euro.Osobiście polecam rejs na
                Skiathos, Olimp i Meteory a zastanowiłabym się nad wieczorem greckim.w Paralii
                tanio mozna wypozyczyc skuter.W wypozyczalni Christine jest najtaniej- bo 10
                euro (w innych 15) mimo że z pozoru skuterki wyglądaja na zdewastowane to
                wyciągają spore szybkości.Można sobie zrobić miłą wycieczkę do Katerini-
                polecam park w tej miejscowości. Ja nie powieziałabym ze 90% to Polacy,
                bardziej 90% to rumuni, którzy są o wiele lepiej traktowani niż my. Jak masz
                jakieś pytania to pisz.Chętnie odpowiem.Moj e-mail klaudia_wycislik@interia.pl
                Pozdrawiam
                • Gość: elszka Re: zakupy w Paralii IP: *.slowianin.pl 14.08.06, 19:49
                  Napisałam do ciebie mailla ,ale nie doszedł.
                  Pisałam Klaudia-wycislik@interia.pl
                  Moze coś żle?
                  • Gość: Klaudia Re: zakupy w Paralii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 22:25
                    ma być klaudia_wycislik@interia.pl :):)
                    • Gość: elszka Re: zakupy w Paralii IP: *.slowianin.pl 15.08.06, 08:18
                      Klaudia napisz Ty do mnie/znowu mi odrzuciło,brak takiego adreu/
                      elszka3@wp.pl.Pozdrawiam
          • Gość: lusia Re: zakupy w Paralii IP: *.poch.com.pl / *.poch.com.pl 17.08.06, 12:31
            Piwo za 0,5 euro to nie piwo tylko szcz...y

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka