Gość: zorba IP: 195.20.110.* 15.09.06, 13:47 Hotel, plaża, miasteczko - baaaaardzo fajne!!! polecam. Jak macie pytania to dawajcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dora 69 Re: Rodos-Kolimbia star-neckerman wróciłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 15:21 czy polecasz ten hotel dla rodzin z dziećmi ???? cz jest przy plaży ??? i czy ma all ? i ile gwiazdek ??? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorba Re: Rodos-Kolimbia star-neckerman wróciłem IP: 195.20.110.* 15.09.06, 20:52 Hotel 4*, All? nie wiem ja korzytałem z śniad/obiadokol. Podczas mojego pobytu było sporo rodzin z dziećmi, z reguły czesi/słowacy ale i niemcy oraz polacy. Zauważyłem dzieci w każdym przedziale wiekowym. Duży ogród, dwa baseny, brodzik mały plac zabaw. Ja miełem pokój 2-osobowy (1 piętro, przstronny, czysty, ładny - tv, radio, balkon)i trudno mi mówić jakie warunki będziesz miała w większym. Sądzę, że wszystkie pokoje mają standard równie zadawalający (moja opinia) jak ten który ja miałem. Plaża ok 100 - 150 m od morza - jak dla mnie blisko, bardzo drobny żwir, parasol/2 leżaki 6 euro/dzień. Jedzenie - spooooro i dobre, zróżnicowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora 69 Re: Rodos-Kolimbia star-neckerman wróciłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 21:09 Dzięki !!! szukam na przyszły ro a podróżuje tylko z neckermannem !!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora 69 Re: W którym katalogu jest ten hotel ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 10:35 Nie znalazłam go w katalogu Lato 2006 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorba Re: W którym katalogu jest ten hotel ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 21:24 Chmmmm... o ile dobrze pamiętam w bp kobieta pokazywala nam go w takim małym informatorze. popytaj. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś