Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 17:22
    Czy podoba Wam się styl leansowany przez tą firmę
    Obserwuj wątek
      • Gość: ola Re: VERO MODA -nie IP: *.gdynia.mm.pl 23.02.05, 19:15
        Kiedys było dobrze (mam kilka ciuszków ,) teraz jest okropnie (lumeks)
      • Gość: ada Re: VERO MODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:22
        mi się napewno 100 razy bardziej podoba niż w w h&m; ogólnie fajne ciuszki za
        małe pieniądze
      • umaa Re: VERO MODA 23.02.05, 21:07
        tak
      • insidemyownmind Re: VERO MODA 23.02.05, 22:30
        Mi podoba sie bardzo i to od niedawna, bo ostatnio kilka rzeczy sobie tak
        nabyłam: super aksamitny żakiecik, spodenki, pasek, i fajną bluzeczkę w paski:)
        I ceny też całkiem przystępne:)
        • Gość: ja VERO MODA RULEZ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:02
          moj ulubiony sklep. nabylam ostatnio dwa zakieciki ze sztruksu (turkusowy i
          bez), bluze, płaszczyk ...moim zdaniem rewelacja.
          Ps. Dziekuje Paniom w Katowickiej Vero Modzie za mila obsluge ;-))
          • addinka Re: VERO MODA RULEZ!!! 24.02.05, 11:38
            Gość portalu: ja napisał(a):

> moj ulubiony sklep. nabylam ostatnio dwa zakieciki ze sztruksu (turkusowy i
            > bez), bluze, płaszczyk ...moim zdaniem rewelacja.
            > Ps. Dziekuje Paniom w Katowickiej Vero Modzie za mila obsluge ;-))

ja kupiłam bardzo soczystą, odjazdową zieleń, napatrzeć się nie mogę na ten mój
            zakiecik, faktycznie są obłędne te żakiety; płaszcze też były ładne, ale już
            kupiłam jeden, może latem na wyprzedaży coś jeszcze upoluję; bardzo fajny sklep,
            szkoda, że tak mało sklepów mają, w w-wie wszędzie mam daleko do vero m.
      • Gość: zulka Re: VERO MODA IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:07
        to moja ulubiona firma. Szkoda, ze czasm jeszcze za droga. Mam sporo ubran,
        jestem b. zadowolona. Przynajmniej maja jakis swój retro styl,, swietne
        tkaniiny i ciekawe dodatki. A nowa kolekcja jestem zakochana. A jesli ktos lubi
        Vero Modę to polecam Noa Noa, w Katowicach prawie na przeciwko.
        • Gość: jenniferek Re: VERO MODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:57
          Ostatnio nabylam w Vero Moda swietny palszczyk na wiosne i jesien - ala
          prochowiec, przewiazywany w pasie, do kolan. Swietny:) A ta Noa Noa w
          Katowicach to w ktorym miejscu?
          • Gość: ja A ZA ILE TEN PROCHOWIE JESLI MOGE SPYTAC?:p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 13:06
          • Gość: zulka Re: VERO MODA IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 16:52
            Noa Noa tez na 3 Maja, po drugiej stronie ulicy. Obok jest Tania książka.
      • wessna Re: VERO MODA 24.02.05, 14:19
        moim zdaniem mają bardzo dobrej jakości matriały, mój biały bawełniany żakiecik
        służy mi już podad pół roku i muszę go często prać ze względu na kolor:) i o
        dziwo jest cały czas jak nowy, teraz kupiłam jeszcze białą bluzeczkę z cekinami
        i bluze tez się super piorą, a dla mnie o jakości rzeczy mówi to jak sprawdza
        się w praniu, moim zdaniem mają bardzo fajne wzory i modele, chociaż nie są to
        wcale tanie rzeczy
      • Gość: uttaa Re: VERO MODA IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 24.02.05, 14:37
        Wczoraj kupiłam sobie spodnie sztruksowe czekoladowego koloru w lumpeksie za 9
        zł. Wygladają super i mają taki krój, jakiego długo nie mogłam znaleźć.
        • Gość: Jenniferek Re: VERO MODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 17:50
          Za plaszczyk do kolan, ala prochowiec, przewiazywany w pasie - zaplacilam
          220zl. Ale jest naparwdeswietny:) Wlasnie w Katowicach na 3 Maja, sa w roznych
          kolorkach. Mysle ze cena jest ok jak na taki plaszczyk:) Serdecznie pozdrawiam:)
          • Gość: mumu Re: sklep w warszawie? IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.05, 17:53
            gdzie jest w warszawie?
            • Gość: Jenniferek Re: sklep w warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:06
              Moze sprawdz z tylu w Avanti w bazie sklepow, tam sa wypisane wszystkie miasta
              gdzie jest Vero Moda i inne. Pozdrowienia;)
            • Gość: ada Re: sklep w warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:02
              targówek
              blue city
              klif
              arkadia
              wiecej nie wiem.............

szkoda ze tak mało tych sklepów w w-wie, bo naprawdę fajne ciuchy i mają tak
              przejrzyste kolekcje, że od razu można kompletować zestawy ubrań
      • Gość: Nika Re: VERO MODA IP: *.ibmer.waw.pl 24.02.05, 18:16
        Mam sentyment, bo z tej firmy pochodziły niegdyś moje ukochane bojówki, świetne
        były i nie do zdracia, dopiero drut kolczasty je załatwił...
        • Gość: Jenniferek Re: VERO MODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:22
          Wlansie na wiosne i lato szukam fajnych bojowek 7/8 albo z dzinsu.. mam
          nadzieje ze beda jakiejs fajne w Vero Moda;)
          • charade Re: VERO MODA 24.02.05, 19:44
            Mam z vero kilka naprawde udanych ciuchów, śliczny puchowy płaszczyk, takiż
            kożuszek, kilka par dzinsów, piekny sweter, ale... większość ciuchów, które tam
            wiszą to po prostu szmaciska. Wyglądają jak najgorsze badziewia robione w
            Tajlandii, z przeznaczeniem na baaardzo tani rynek.
      • Gość: Madzia Re: VERO MODA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 07:09
        Mam pytanie do Pan, ktore robia zakupy w Vero Modzie ile kosztuje kurtki
        skorzane tej firmy. Ostatnio mialam okazje kupic skorzane zakieciki tej firmy
        za 400 zl. ? Zastanawiam sie jak bardzo ta cena jest atrakcyjna ...
        • Gość: Karina Re: VERO MODA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 09:02
          a jaka jest rozmiarówka w vero modzie?
          • insidemyownmind Re: VERO MODA 25.02.05, 11:22
            wydaje mi się, że 34 - 42 = XS - XL
            jednak nie jestem pewna, czy po 42 nie ma więcej
      • Gość: izzy-pop Re: VERO MODA -gdzie w poznaniu? IP: *.bentom.pl 25.02.05, 19:33
      • Gość: do poprzedniczki Re: VERO MODA P-ń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:11
        w Poznaniu to chyba w Bestselerze sa ciuchy tej firmy
      • Gość: zulka Re: VERO MODA IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 16:52
        dzisiaj powiekszyłam zbiory z Vero Mody torebką, taka a la babciną, zamykana
        na "kuleczki" (tylko takie okreslenie przyszło mi do głowy). seledynowa, w
        kolorze moich butów. I ta cena. 25 zł!
        • Gość: mimi Re: VERO MODA IP: *.toya.net.pl 26.02.05, 22:06
          Kiedys jeden z moich ulubionych sklepow:)Kupilam chyba z 4 lata temu tam jeansy
          i dopiero teraz zaczynaja sie pruc a zal ich wyrzucac bo to jedne z tych
          nielicznych spodni w ktorych czulam sie bosko a zarazem wygodnie.Mam tez sporo
          innych rzeczy.Niestety uwazam ze od jakiegos czasu sklep spadl na psy..ciuchy
          juz nie takie superowe,jakosc tez wiele pozostawia do zyczenia a ceny nadal jak
          za ciuch z gornej polki.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka