IP: *.artvox.pl 05.02.07, 22:23
wyjezdzam na Krete z TimeTravel do miejscowosci Gouves, hotel Kallia Beach,
prosze o informacje(hotel, miejscowosc)mam w cenie wyjazdu Santorinii,
samochod na jeden dzien.Czy ktos korzystal z takich ofert z tego biura.
Obserwuj wątek
    • Gość: edyta Re: KRETA IP: *.orange.pl 05.02.07, 22:50
      miejscowość taka sobie hotel tym bardziej kiepski. wycieczka opłacalna w bo w
      rzeczywistości troszkę kosztuje około 150 euro wraz z samochodem
      zaoszczędziłaś. Skoro będziesz miała samochód proponuje uciec z tej
      miejscowości do moni prevelli.

...................................
      www.skryptyszkoleniowe.pl
      • Gość: mona Re: KRETA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 17:17
        no to sobie wybralas miejscowosc:(((((((..............
      • kordulka1 Re: KRETA 22.04.07, 16:43
        Co masz na myśli, pisżąc miejscowość taka sobie ? .... ja także wybieram się do
        Gouves w połowie czerwca z Neckermanem, hotel Aphrodite Beach (znasz może ?),
        nie ukrywam, ze Gouves wybraliśmy jako dobrą baze wypadową do zwiedznia wyspy
        samochodem, jednakże na plażowanie w Gouves także liczę.
        Może ktos bedzie w tym samym terminie we wspomnianym wyżej hotelu ?
        Kordulak1
    • Gość: milusia Re: KRETA IP: 193.109.212.* 07.02.07, 09:21
      Mysle sobie, ze naprawde trudno wybrac te wlasciwa miejscowosc, biorac pod
      uwage swoje upodobania, warunki lokalowe, miejsce, majac na wzgledzie jeszcze
      innych uczestnikow wyprawy no i finanse!! W biurach nic nie mowia, spotkac
      osobe, ktora doradzi, podpowie, opowie cos to rzadkosc! A najgorzej jak sie nie
      wie czego sie samemu chce!!! Pierwszy wyjazd z biurem za granice otwiera oczy i
      wiele uczy. Zeby wybrac wlasciwie miejsce (miasto, region), hotel (pensjonat,
      apartamen, kwatere) trzeba wiedziec czego sie oczekuje po tym wyczekiwanych
      wakacjach ....
      Ot, taka moja refleksja
      • jollka2 Re: KRETA 07.02.07, 11:01
        najlepiej wrzuć w wyszukiwarkęnazwe miejscowości, a hotelsprawdź na forum
        hotele Grecja. Moja propozycja, to wziąć dodatkowo auto z wypozyczalni i
        pojeździć po wyspie, jest tyle pieknych miejsc, że nie maco się przejmować
        hotelem :)
    • Gość: masz Re: KRETA IP: *.gl.digi.pl 08.02.07, 08:22
      W ubieglym roku skorzystalismy z podobnej oferty Time Travel. Wszystko bylo
      OK.Santorini faktycznie oplacalne choc na wyspie jest malo czasu bo plyna
      bardzo powolnym promem-plynie godzine dluzej niz podaja(Orbis-bo Time Travel to
      tansza oferta Orbisu) w ulotkach. Samochod wychodzi niewiele taniej niz w
      miejscowych wypozyczalniach.Warto zagladnac jak ktos lubi do tez "darmowego"
      aquaparku np. p[rzy okazji zwiedzania Knossos. Oczywiscie zakladam ze bedziecie
      miec auto. Na 2 osoby mozna juz cos wypozyczyc z klima za 25-28 Euro. POlecam,
      bo Kreta zwiedzana na wlasna reke dopiero pokaze swe piekno.
      • Gość: Polin2 Re: KRETA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 21:11
        A ja bylam w tych hotelu i w tej miejscowosci i bardzo milo wspominam, hotelik
        polozony przy samym morzu. Naprawde jest tam pieknie!
    • Gość: ewa Re: KRETA IP: *.acx.pl 18.04.07, 21:13
      Moi rodzice tam byli w ubieglym roku. Wrocili bardzo zadowoleni. Hotel bardzo
      im sie podobal, jedynie miejscowosc mniej ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka