zemsta12 13.03.07, 13:58 z rainbow tours był ktoś? fajne to jest? będę wdzięczny za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: Lindos Bay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 23:36 travelzone.pl/?show=hotele&hotelID=3712 Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Lindos Bay 16.03.07, 20:25 Byłam w 2005, przed remontem, który przeprowadzono podobno w zeszłym roku. Nie było najgorzej-tym bardziej, że w jakiejś promocji płaciłam w październiku ok.1700 zł na tydzień z All. Piękne położenie, fajna plaża, ale do miasta wieczorem nie pójdziesz piechotą- na dotarcie do Lindos potrzebny jest samochód albo taksówka. Jedzenie w porządku, ale bez szaleństw, czasem szklanki były brudne... Pokoje OK, biuro spisało się dobrze. Wypożyczyliśmy samochód na 3 dni i objechaliśmy wyspę - polecam:) Jeżeli masz jakieś konkretne pytania, to pisz na priv:) Odpowiedz Link Zgłoś
gruba_dynia Re: Lindos Bay 21.03.07, 08:17 W jakim terminie jedziesz? Ja z rodzinką w drugiej połowie września :) Odpowiedz Link Zgłoś