Dodaj do ulubionych

hotel Gallini + Agia Marina

19.03.07, 10:31
Proszę o informacje na temat tego hotelu. Przeszukałam już forum, ale jestem
ciekawa czy może ktoś jeszcze coś o hotelu napisze zanim podejmę ostateczną
decyzje co do wyjazdu.
Przyznane ma dwie gwiazdki - stąd moje obawy. Nie potrzebuję dużo - żeby było
w miarę czysto, wygodne łóżko i jedzenie "jadalne".
Wyjazd planuję na 23.08.
Proszę o rady
Jane
Obserwuj wątek
    • Gość: joanna Re: hotel Gallini + Agia Marina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 13:38
      byłam w tym hotelu we wrześniu 2005 z orbisem. hotel jak wiesz z opisu ma trzy
      budynki, z tego 2 przy morzu a trzeci - przejście przez ulicę. te przy morzu są
      lepsze, mają w większości boczny widok na morze. ja miałam pokój w budynku przy
      morzu. teraz ten hotel jest np. w travel time - gorsza oferta orbisu, kto
      jeszcze tego nie wiem, ale gdzieś w aktualnej ofercie (nie wiem z jakiego
      biura )widziałam, że sprzedając ten hotel informują, że zakwaterowanie jest w
      tym gorszym budynku - po drugiej stronie ulicy - warto to sprawdzić. hotel
      położony przy ruchliwej ulicy, ale tak też położone są drogie hotele, w tej
      samej linii. inne hotele są dalej od ulicy a więc i od morza. pokoje czyste. w
      pokojach lodówka i kuchenka - taki kombajn gdyby ktoś chciał gotować. łazienki
      małe ale ok. jedzenie b. marne i do znudzenia monotonne, ale można przeżyć.
      bardzo dobre połączenie z chanią i platanias więc jest co robić wieczorami. jak
      ja byłam to leżaki na plaży były bezpłatne. basen mały, ale w zasadzie zbędny,
      bo obok jest morze.plaża mała, kameralna - taka luzacka, nie ma leżaczków
      poustawianych równiutko w rządkach. w hotelu jest kawiarnia-restauracja z
      widokiem na morze. opieka rezydenta z orbisu była bez zastrzeżeń. hotel ok, ja
      byłam zadowolona. gdybym miała pojechać po raz drugi do tej samej miejscowości
      też bym wybrała ten hotel ponieważ jest tani , a tak jak pisałam położenie ma
      takie same jak drogie hotele. pieniądze jest gdzie wydać - np. wycieczka na
      santorini czy wąwóz samaria. przy wyborze hotelu w tym rejonie proszę zwracać
      uwagę na informację biur, czy hotel leży przy plaży, czy przy morzu bo to
      wielka różnica. pozdrawiam, jak masz jeszcze pytania to napisz. już znalazłam
      travel time sprzedaje pokoje w tym gorszym budynku, przez ulicę: Pokoje: w
      budynku oddzielonym od plaży ulicą, 2-os. (możliwość 2 dostawek), łazienka,
      telefon, lodówka, TV, indywidualnie sterowana klimatyzacja (płatna ok. 6
      EUR/dzień/pokój), balkon lub taras.
      • Gość: ladyjane Re: hotel Gallini + Agia Marina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 15:57
        No właśnie nad tą ofertą z Travel Time się zastanawiam.
        Zaletą jest na pewno bliskość plaży i dobra komunikacja z Chanią zdaje się. Jak
        już pisałam nie potrzebuję luksusów.
        Dzięki za informacje!
        Jane

• Gość: viola Re: hotel Gallini + Agia Marina IP: *.chello.pl 21.03.07, 10:01
          Gdybyś stawiała na luksus to polecam w tej miejscowości hotel "Santa Marina Beach"
          z czterema gwiazdkami.
          • Gość: gość Re: hotel Gallini + Agia Marina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 11:17
            luksus to Santa Marina Plaza, a nie Santa Sarina Beach
            • Gość: viola Re: hotel Gallini + Agia Marina IP: *.chello.pl 21.03.07, 19:17
              Ja nie gustuję w tego typu hotelach, za którymi ty przepadasz o ile nie
              wystawiłeś opinii na podstawie obrazków z katalogu:-)).
          • Gość: ladyjane Re: hotel Gallini + Agia Marina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 10:19
            No właśnie nie o luksus mi chodzi tylko o w miarę przyzwoity hotel.
            Dzięki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka