Dodaj do ulubionych

hotel Apladas Beach w Platanias / Chania -Big Blue

IP: 217.8.190.* 05.08.03, 15:56
Czy moze ktos z Szanownych Forumowiczow mial (nie)przyjemnosc spedzic urlop
w hotelu Apladas Beach w Platanias kolo Chania (Kreta oczywiscie)? Hotel
znajduje sie w ofercie biur Oasis Tours i Big Blue. Jak sama miejscowosc?

Pozdrawiam,
bart
Obserwuj wątek
    • Gość: rsa127 Re: hotel Apladas Beach w Platanias / Chania -Big IP: *.riz.pl / 192.168.42.* 05.08.03, 16:13
      Ja miałem zdecydowaną nieprzyjemność. Jak wrzucisz w wyszukiwarkę to znajdziesz
      moją wypowiedź ze szczegółowym opisem hotelu i okolic. Ogólnie pokoje
      beznadziejne, 2 gwiazdkowy IBIS jest lepszy. Z jednej strony hotelu budowa, a z
      drugiej dyskoteka do 4 rano.
      Jeśli chodzi o okolice to mi osobiście się nie podoba. Zapuszczona dziura.
      Podejrzewam że jest to dość typowe dla Grecji i wysp greckich. Jeśli zatem
      znasz ten styl to może nie będzie Ci przeszkadzać. Jeśli jesteś zainteresowany
      to mogę podesłać trochę zdjęć hotelu i pokoju. Podaj swój e-mail.
      Ogólnie wyjazd tam uważam za wielką pomyłkę. Jeszcze jakbym miał zapłacić za to
      dno ponad 3000 PLN od osoby to już bym kompletnie się załamał. Ja wyjechałem z
      BigBlue. Też odradzam.

Gość portalu: bart napisał(a):

> Czy moze ktos z Szanownych Forumowiczow mial (nie)przyjemnosc spedzic urlop
      > w hotelu Apladas Beach w Platanias kolo Chania (Kreta oczywiscie)? Hotel
      > znajduje sie w ofercie biur Oasis Tours i Big Blue. Jak sama miejscowosc?
      >
      > Pozdrawiam,
      > bart
      • Gość: bart Re: hotel Apladas Beach w Platanias / Chania -Big IP: 217.8.190.* 06.08.03, 08:41
        > Ogólnie pokoje beznadziejne, 2 gwiazdkowy IBIS jest lepszy.
        A w katalogu i na stronach internetowych hotelu wygladaja tak ladnie...

> Jeśli jesteś zainteresowany to mogę podesłać trochę zdjęć hotelu i pokoju.
        Podaj swój e-mail.
        Bede wdzieczny: bgrabowski@poczta.onet.pl

Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz,
        Bartek
        • Gość: Pompi Re: hotel Apladas Beach w Platanias / Chania -Big IP: 213.17.131.* 06.08.03, 16:39
          A ja mysle, ze koledze conieco sie pomylilo... Albo ma jakies kompleksy :)

Jesli chcesz, obejrzyj foty na stronie www.wyspygreckie.pl/e.php?
          strona=wakacje_oferta_lf&id=893#!

Skoro to jest hotel gorszy od ** Ibisa... To ja nie mam pytan! Moze ktos kto
          tak go przyrownal mieszka w palacu :)
    • Gość: Beti Re: hotel Apladas Beach w Platanias / Chania -Big IP: *.acn.pl 06.08.03, 16:52
      jesli chcesz do platanias, a uważam ze warto, to zajrzyj na strony Open Travel.
      mają w swojej ofercie hotele Minoa Palacace i Porto Platanias, najlepsze jakie
      tam są. Oba w centrum (Minoa na koncu, ale idzie sie 3 minuty i jest ciszej).
      Miejscowosc jak każda inna na krecie, tylko mniej ludzi. Blisko do Chanii - 15
      minut autobusem, blisko na Gramvoussę i Balos. Dla mnie bomba. Były to bardzo
      fajne wakacje, chociaz sama Kreta podobała mi sie srednio (znam lepsze miejsca
      na swiecie na wakacje, chocby urocza Majorke). Na Krete najlepiej jest jechac w
      maju i w czerwcu kiedy wszystko kwitnie, a nie teraz kiedy wszystko przekwita.
      Polecam jeszcze wycieczke w góry (takim smiesznym czerwonym pojazdem z
      wagonikami, cos jak kolejka). Fajna sparawa i fajne widoczki. Nie kupuj
      pomarańczy, bo sa ochydne (tylko ten co częstuja jest pyszny).
      W Platanias dobre są dwie knajpki, jedna z kaczkami w stawie(ale bardzo droga)
      i jedna z młynem wodnym. Dyskoteka fajna, ale jesli ktos mieszka obok, to
      rzeczywiscie mozna sie załamać.
      My mieszkalismy w hotelu Minoa Palace, bardzo fajny www.minoapalace.com
      chyba taki adres (zawsze go mozna znaleźc na stronach Interdynamic). I tyle. W
      sumie wakacje jak każde inne, były i mineły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka