Gość: jast IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.08, 18:05 lecimy na krete z 2,5 letnim synkiem w czerwcu hotel cretan filoxenia beach co sadzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: kreta IP: *.icpnet.pl 08.02.08, 22:47 my również, w to samo miejsce (4.06), prosimy o opinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: kreta IP: *.chello.pl 09.02.08, 13:12 Po co te opinie, skoro już wybraliście? Jak ktoś napisze,że hotel słaby, to będziecie się niepotrzebnie dołować. Opinie zbiera się przed wyborem hotelu.Teraz to już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: kreta IP: *.icpnet.pl 10.02.08, 22:33 Nie proszę o dobre rady tylko o opinie i tyle...państwo z Chłopcem kiedy wylatujecie, jeśli można spytać?My lecimy 4.06. z nieco młodszą dziewczynką! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: kreta IP: *.chello.pl 10.02.08, 22:40 To wałśnie napisałem ,że na opinie już za późno, tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: kreta IP: *.chello.pl 11.02.08, 19:43 No dobrze, niech będzie po Twojemu. Uważamy, że to fantastyczne, wymarzone wakacje. Hotel jest cudowny i już zazdrość nas zżera, że tam jedziesz. Dobrze teraz? Po co ten wątek w ogóle założyłaś, nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: kreta IP: *.chello.pl 11.02.08, 19:53 A tak na poważnie ten hotel, to nie jest jakiś wypas, 3 i pół gwiazdki, kategoria lokalna B, to w Grecji nie jest jakiś luksus. W dodatku blisko Hersonissos, a to nie jest miejscowość dla ludzi z małymi dziećmi. Hotel polecany ludziom nastawionym na rozrywkę. Żadnych udogodnień dla dzieci ( zjeżdżalnie, klub itp.) Moim zdaniem źle wybrałaś. Zadowolona teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: kreta IP: *.icpnet.pl 11.02.08, 22:15 dziękuję i o to chodziło, nie oczekuję hotelu wypasu, a o luksusie nawet nie wspomniałam. Do Hersonissos są 4 km, a dla ponad rocznego dziecka mam basenik, łóżeczko, placyk zabaw i to mi wystarczy! poczytaj dokładnie zanim zaczniesz się wymądrzać następnym razem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikas Re: kreta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 16:09 Gość portalu: jast napisał(a): > lecimy na krete z 2,5 letnim synkiem w czerwcu hotel cretan >filoxenia beach co sadzicie ? że Was stać na wakacje na Krecie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grysia kreta IP: 217.17.46.* 14.03.08, 10:56 Hi Hi ja też lecę 18 06 do tego samego hotelu z dwójką chłopaków 1,5 roku i 3,5 roku :) szukam opini o hotelu chyba na wszystkich portalach i nic już się zastanawiam co zrobiłam bo hotel jest jakiś wirtualny - no mam nadzieję że nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika Re: kreta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 19:20 też wybieram się do tego chyba wirtualnego hotelu (0 opinii)ale w lipcu. Proszę o praktyczne rady i informacje po powrocie. Życze miłego wypoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiaczek Re: kreta IP: 213.199.248.* 07.05.08, 19:16 Ja również wybieram się do tego hotelu, lecę z Wrocławia 04.06 i nic nie wiem o tym hotelu.;(Może ktoś już coś napisze o nim? Odpowiedz Link Zgłoś
olgreg Re: kreta 09.05.08, 14:54 www.holidaycheck.pl/hotel-oceny+hoteli_Hotel+Filoxenia-hid_48834-ch_hb.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: kreta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 15:51 Link już dostałaś powyżej. Co ja sądzę? Byłam kiedyś w okolicach Ierapetry więc z grubsza znam okolice. Z tego co widzę, to nie pokoje hotelowe lecz apartamenty z aneksem kuchennym. Luksusy to nie są,zreszta widać na zdjęciach. Budynek chyba położony na stoku, co zresztą jest charakterystyczne dla tego wybrzeża. Z małym dzieckiem może być Ci trudno ale w sumie co kto lubi. Widoki za to przepiękne - z jednej strony morze libijskie, z drugiej góry. Południowe wybrzeże Krety jest inne niż północne, mnie akurat się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: kreta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 21:51 To jest moim zdaniem właściwy link -www.holidaycheck.nl/hotel- Hotelbeoordelingen_Hotel+Filoxenia-hid_48491.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: kreta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 22:09 No i wygłupiłam się... Zarówno podany przeze mnie link jak i powyższy są nieprawdziwe. Powyższy dotyczy hotelu Filoxenia na Peloponezie a mój Filoxeni na Krecie ale na południowym wybrzeżu. Twoja Filoxenia jest koło Hersonissos. Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Załamana Re: kreta IP: *.tktelekom.pl 06.06.08, 16:35 Ja wybieram sie na Kretę i do tego hotelu w miesiącu sierpniu wyczytałam,ze ten hotel ma znakomita obsługę ,codziennie sprzątają ,pościel zmieniają 2 razy w tygodniu ,brzydka niezadbana plaża,brak animacji,rozrywek ,łazienka cerato-prysznic.Wszystko idzie znieś ale jedzenie all inclus- porażka,porażka .To wszystko wyczytałam o tym hotelu jak wrócę to napiszę jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fly Re: kreta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 21:57 Spędziłam bardzo miły tydzień w tym hotelu. Nie ma czego się obawiac, chyba że ktoś oczekuje nie wiadomo jakiego luksusu. Hotel całkiem przyzwoity, bardzo miła obsługa, jedzenie bardzo dobre (z wyjątkiem śniadań, ale podawano pyszny jogurt, więc cały tydzień jadłam jogurt z płatkami na śniadanko). Do plaży wystarczy przejśc przez ulicę. Plaża niestety nie jest bardzo czysta, ale wystarczy przejśc kawałek dalej i jest ok. Plaża jest żwirkowa, więc jesli ktoś nie lubi chodzic na czymś takim na bosaka warto zaopatrzyc się w stosowne obuwie - ale to nie jest konieczne. No i obowiązkowo nalezy wybrac się w rejs na Santorini! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juza510 link IP: 80.51.56.* 12.01.09, 10:24 www.travelplanet.pl/hotele/grecja/kreta/analipsi/cretan-filoxenia-beach/#userOpinionsBox Odpowiedz Link Zgłoś