cuski 30.12.05, 01:57 W Nowym Roku, tuz po balu, oprocz szczescia, zdrowia, szmalu, pros niebiosa, by Ci daly, duzo seksu i gorzaly Do Siego Roku ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Zycze milej zabawy Wszystkim !!! 30.12.05, 02:19 Juz tylko dwa dni pozostalo do konca Starego Roku. Zanim jednak na scianach zawiesimy nowe kalendarze, przed nami dluga noc sylwestrowa )) Zycze milej zabawy Wszystkim !!! PS. Szkoda tylko, ze nie mozemy spotkac sie wszyscy razem by przywitac Nowy Roczek. Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Zycze milej zabawy Wszystkim !!! 30.12.05, 11:18 A ja proponuje,by kazdy z Nas o jednej porze pomyslal sobie nawzajem o kazdym piszacym tu Forumowiczu PS.To tak jakbysmy byli wszyscy razem Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Do Siego Roku ! 30.12.05, 11:16 Płona sztuczne ognie, płynie muzyka Idzie nowy rok, stary już umyka Wiec wznieśmy puchary, tańczmy do rana Niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana. Szczesliwego Nowego Roku 2006!!! Odpowiedz Link
cuski Re: Do Siego Roku ! 30.12.05, 13:18 Bez kawioru moge sie obejsc, ale szampan musi sie lac obowiazkowo )) Odpowiedz Link
cuski No i ognista woda... 31.12.05, 01:59 No i ognista woda... ale jeszcze nie wiem jaka )) Odpowiedz Link
mysza_81 Re: No i ognista woda... 31.12.05, 16:43 Ja nie przepadam za wodka.Mam uraz od dwoch lat,kiedy to bylam na Sylwestra u znajomych,a potem mialam isc do pracy w Nowy Rok,koszmar....i do tego w pracy PS.Wodka jak dla mnie jest za ostra.Wole piwo i dobre wino,pycha)) Odpowiedz Link
cuski Ja tez nie przepadam za wodka ! 31.12.05, 21:35 Ja tez nie przepadam za wodka i dla mnie moglaby nie istniec, ale dzis jest Sylwester, wiec moze przechyle kieliszek z moimi znajomymi )) Odpowiedz Link
cuski A wiesz co... 31.12.05, 21:40 A wiesz co, chetnie bym wylal, ale znajac ich napewno mi na to nie pozwola )) Odpowiedz Link
cuski :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 31.12.05, 21:44 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link