Gość: bohun IP: *.pg.com 29.08.03, 13:39 Witajcie. Napiszcie prosze cos na temat Kos i przede wszystkim El-Greco, co to za biuro itd. Pracownicy El-Greco, nie piszcie, znam juz wasze IP. B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: Kos z El-Greco IP: *.warszawa.tktelekom.pl 29.08.03, 21:02 bylam w tym roku z El Greco, co prawda nie na Kos a na Krecie. nie bylo zadnych niemilych niesodzianek: hotelik taki jaki byl na zdjeciu, miejsca w samolocie byly ;), rezydentka w porzadku - jak nie odbyla sie jakas wycieczka to tlumaczyla jak mozna zorganizowac ja na wlasna reke. aha i mimo ze mialo byc bez posilkow to juz na lotnisku okazalo sie ze jednak je mamy (bez jakichkolwiek oplat) - pomylka czy bonus?! nie wiem ale od razu milo sie zrobilo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re: Kos z El-Greco IP: *.wrzos.wroc.pl 08.09.03, 10:44 Witaj. Wczoraj wrocilam z Kosu pod choragwia El Greco. Bez zarzutu. Hotelik zadne cudo, ale zgodny z wczesniejszymi opisami - no moze poza domniemana odlegloscia do morza (!!)lecz w tej cenie calkiem zadowalajaco. Rezydentka (p.Ola) zaskakuje fachowoscia (rzadko spotykane by pilot nie traktowal rutynowej pracy jak skarania :). Wycieczki fakultatywne standoardowo drozsze niz te same z miejscowych agencji, ale rzetelne: dla leniwych. Jesli moge sluzyc jeszcze informacja, chetnie pomoge. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Kos z El-Greco IP: *.mech.pg.gda.pl 17.09.03, 20:06 Byłam na Kos na przełomie maj/czerwiec w hotelu Iberostar Kos Bay View z biura Neckermann (lokalna kategoria hotelu de lux - czyli 5*, Neckermanna NNNN+). Hotel ten był tez w ofercie biura El Greco, niestety tygodniowy pobyt w takim samym apartamencie, w którym ja mieszkałam (w tym samym terminie oczywiście) był w El Greco droższy o 900 zł od osoby (a podobno to Neckermann jest drogi???). Sama wyspa może być, ale nie rzuciła mnie na kolana. Rodos podoba mi się bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś