oliwka-2 24.11.08, 18:49 Witam! Jeśli ktoś był w tym hotelu to bardzo proszę o udzielenie informacji na jego temat będę bardzo wdzięczna:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oliwka-2 Re: Nei Pori hotel SIOKAS IP: *.xdsl.centertel.pl 09.03.09, 20:22 witam Cię nicola-18, ja już długo czekam na informacje o tym hotelu lecz nikt chyba go nie zna. Jeśi można zapytać z jakiego biura polecono Ci ten hotel? Odpowiedz Link Zgłoś
nicola-18 Re: Nei Pori hotel SIOKAS 10.03.09, 08:44 Szukałam poprostu wczasow w Nei Pori w necie i na to trafiłam .A nigdzie nie umie znależc opini o nim.Wybieram się w czerwcu do Nei Pori. Odpowiedz Link Zgłoś
venus47 Re: Nei Pori hotel SIOKAS 09.03.09, 21:02 Może tu coś znajdziesz www.holidaycheck.pl/fastsearch.php?searchValue=Nei+Pori+hotel+SIOKAS&suche=Szukaj Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: Nei Pori hotel SIOKAS 10.03.09, 16:15 Znalazlem troche opinii na temat tego hotelu na portalu angielskim; sa negatywne, jedynie pozytywne jest to, ze blisko plazy.Ma 2*. Odpowiedz Link Zgłoś
nicola-18 Re: Nei Pori hotel SIOKAS 10.03.09, 16:27 Dzięki Grekanie.To dobrze że go nie wybrałam ,mam nadzieję że trafiłam lepiej.POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
venus47 Re: Nei Pori hotel SIOKAS 10.03.09, 16:30 A co trafiłaś. Niebąź taka tajemnicza Odpowiedz Link Zgłoś
nicola-18 Re: Nei Pori hotel SIOKAS 10.03.09, 17:09 Nie jestem tajemnicza.Ale wątek nie jest chyba o tym :)A wybrałam apartamenty Chrisa.O nich niestety tez cisza w necie:(Ale jestem dobrej myśli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olwka-2 Re: Neji Pori hotel SIOKAS IP: *.xdsl.centertel.pl 12.03.09, 20:09 ja wybieram się do Grecji na przełomie lipca i śerpnia ale nie mogę się zdecydować teraz na do którego hotelu, skoro hotel "siokas" ma negatywne opinie. Jeśi można zapytać to proszę mi napisać nicola jak daleko jest od morza Twój wybrany hotel? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nicola-18 Re: Neji Pori hotel SIOKAS 12.03.09, 20:38 To apartamenty nie hotel:)Wiesz w ofercie biura podróży psało że ok 300 metrów a jak będzie to niewiem.A czy ma lepszą opinie to też niewiem bo w necie cisza:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka-2 Re: Neji Pori hotel SIOKAS IP: *.xdsl.centertel.pl 13.03.09, 17:28 ja chyba w końcu zdecyduję się na hotel Aronis podobno jest w miarę przyzwoicie jeśli ktoś nie ma wyszukanych gustów i parę metrów od morza ok 200, bywają tam w większości polacy. Ja wybrałam biuro SKARPA i transport autokarem a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Neji Pori hotel SIOKAS 13.03.09, 17:58 Ja jadę z BUT ślask.A ze skarpa juz byłam w Nei Pori.Było super.I tak jak piszesz za takie pieniadze luksusów się nie idzie spodziewac ważne by było czysto i przyzwoicie:).Z aronisa do plaży blisko byłam tam parę razy w knajpce hotelowej:) Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Neji Pori hotel SIOKAS 13.03.09, 18:00 A zapomniałam dodac że żona właściciela(aronisa) jest chyba czeszką i zna jezyk polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olwka-2 Re: Neji Pori hotel SIOKAS IP: *.xdsl.centertel.pl 14.03.09, 17:15 dziewczyny a jak radzicie można wybrać się do Grecji nie znając nikogo z jadących? Moje koleżnki się wycofały i niewiem co zrobić:( Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Neji Pori hotel SIOKAS 15.03.09, 09:24 Witaj.Ja jadę z mężem ,poprzednio też z nim byłam,ale wydaje mi się że można:)W autokarze napewno poznasz ciekawych ludzi.A w samej Grecji również:)Ja na Twoim miejscu nie zastanawiałabym się ani chwili. P/S Daj znac jaką decyzję podjełaś:) Odpowiedz Link Zgłoś