Gość: gosia IP: *.domenasi.com.pl 06.08.01, 08:03 Czekam z niecierpliwością na Twoje informacje i uwagi.Myślę że nie zapomniałaś!Pozdrowienia Gosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lidka Re: Lidka jak było w IP: *.ipartners.pl 10.08.01, 17:17 Pewnie, ze nie zapomnialam, wlasnie wrocilam i natychmiat donisze, ze hotel jest brudny i zupelnie nie wart swojej ceny. Obsluga hotelu reaguje tylko wtedy, kiedy zrobisz awanture. Nasz pobyt zaczal sie od tego, ze zakwaterowano nas w zupelnie innym hotelu, bo w Platonie nie bylo miejsc. Gdyby nam powiedziano, ze to tylko na jedna noc i ze przepraszaja, pewnie nie byloby problemu (pomimo, ze pokoj w tym drugim hotelu byl bez klimatyzacji i w ogole byl taki sobie), ale nas zapewniano, ze to dla naszego dobra, bo Platon jest w porownaniu z tym drugim hotelem tanim zajazdem. Niestety, nastepnego dnia kazano nam wracac do Platona. Ucieszylismy sie z powodu klimatyzacji, bliskosci morza etc, ale sposob w jaki to zrobiono.... Kaszana. Jezeli jeszesz tam ze Scan Holiday, to od razu powiem, ze rezydent nawet sie staral, ale jego skutecznosc jest na poziomie zero. Pilotow takze. Na pocieszenie powiem Ci, ze morze jest boskie, Olimp czuwa i wyglada FANTASTYCZNIE!!!!! I ilosc wycieczek... Chetnie doradze i poopowiadam. Jesli chcesz napisz mi swoj e-mail a ja przesle Ci nr telefonu i pogadamy. Serdecznosci. Jezeli Cie za bardzo przestraszylam, to przepraszam, w sumie nie bylo tragicznie, tylko szkoda mi dwoch zmarnowanych dni na awanturach. Lidla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: do Lidki IP: *.domenasi.com.pl 13.08.01, 07:01 Jesteś kochana stokrotne dzięki!!!Mój e-mail gosmiet@poczta.onet.pl Pozdrawiam serdecznie i czekam na telefon i z przyjemnością zadzwonię bo mam jeszcze trochę pytań.Pozdramiam serdecznie Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś