Gość: pipek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 13:25 Co to za miejscowości Vrasna, Stavros na Chalkidiki-jak wygląda plaża, czy są jakieś sklepy, czy wogóle warta tam jechać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kotek Re: Vrasna, Stavros Chalkidiki- opis miejscowości IP: 89.171.129.* 29.07.09, 14:54 warto polecam Odpowiedz Link Zgłoś
olimpiaj Re: Vrasna, Stavros Chalkidiki- opis miejscowości 29.07.09, 15:32 hej, ja byłam w ubiegłym roku w Stavros ...oczywiście jest to spora miejscowość turystyczna, pełno sklepów, barów, plaża piaszczysta, tłoczna, mały port (mozna sobie ryby połowić). Ja jestem turystą bardziej zwiedzającym - nie wiem czy jedziesz z BP, bo tam tylko jedno biuro ma oferty - byłam na fakultatywnych Meteory, Edessa, Vergina, ze Stavros nie ma za bardzo gdzie sie dalej wybrać samemu i pozwiedzać... Jak będziesz miec jakies jeszcze pytania to proszę pytać:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Listopad Re: Vrasna, Stavros Chalkidiki- opis miejscowości IP: *.175.144.163.koba.pl 29.07.09, 23:18 A jakie to BP? Ja też się zastanawiam nad Vrasną, a chciałabym niedrogo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
olimpiaj Re: Vrasna, Stavros Chalkidiki- opis miejscowości 30.07.09, 08:17 tylko oczywiście jest to autokar, no i miejscowość Stavros (to chyba następne za Vrasną), a biuro z Chorzowa www.liatsastours.net Odpowiedz Link Zgłoś