Gość: Jan IP: *.terminus.pl 02.06.09, 16:21 mam pytanie ile kosztuje sejf w pokoju na dobę w hotelach w Grecji, dziękuje z góry za wszystkie informacje ,pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wtopek Re: sejf w pokoju 02.06.09, 18:29 Zastanawianie na czymś takim powinno skłonić cię do zastanowienia się czy w ogóle nadajesz się do wyjazdu na wakacje za granicę. Cena puszki coli to ok. 0,5 euro...zastanów się czy nie powinieneś wziąć ze sobą zgrzewki z kraju. Bez obrazy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: sejf w pokoju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 18:43 Zrzędzicie wtopek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: sejf w pokoju do wtopek IP: *.terminus.pl 02.06.09, 19:19 zgrzewki coli mam juz zapakowane, a o sejfie dalej nic nie wiem hihihi, więc jak nie masz nic do powiedzenia to się nie odzywaj kolego, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: sejf w pokoju IP: *.terminus.pl 02.06.09, 19:21 tyle zlosliwości i jadu to tylko na tym forum mozna spotkać niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi. Re: sejf w pokoju IP: *.chello.pl 02.06.09, 19:31 Sejf w pokoju jest rzadko spotykany, raczej w recepcji sie zostawia drogocenne rzeczy ale nie pamietam ile sie płaciło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirabelka Re: sejf w pokoju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 20:18 Na Krecie w maju płaciłam 3e/doba, pozdr mirabell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtw Re: od 3 do 8 euro.n/t IP: *.171.15.158.static.crowley.pl 02.06.09, 20:42 coś 10-15 euro tydzień, sejf jest często w pokoju, zwykle w szafie...i zgadzam się, że ci ktorzy zastanawiają się nad takim kwotami powinny przemyśleć po co jadą...kiedyś do Grecji woziło się obrusy, ręczniki i aparaty Zenit, wycieczka się zwracała...niektórym jak widać do dzisiaj zostało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: od 3 do 8 euro.n/t IP: *.terminus.pl 03.06.09, 07:02 dziekuję wszystkim za sensowne odpowiedzi,a obok coli zapakowałem również ręczniki i pościel mam nadzieję że uda mi się je z zyskiem sprzedać i dopiero wtedy wyjazd będę uwazał za udany to do tych zlosliwców co pewnie sami tak robią a odpowiedzieć sensownie na pytanie nie potrafią , miłego urlopu wszystkim życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? ???? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.06.09, 22:39 może to nie jest pytanie o cenę, tylko o to czy jest w ogóle coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: sejf w pokoju 13.06.09, 08:00 zalezy w jakim hotelu igdzie w grecji;-) info o tym czy w ogóle jest sejf jest najczesciej w opisie hotelu. Jak komus strasznei zalezy na konkretnej cenie w konkretnym hotelu to moze zapytac @ hotel;-) a bardzo ogólnie to (te któe znam;-) od kilku do bodajze 20 E na tydzien;-) Odpowiedz Link Zgłoś