Gość: kinga.julia1 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.09, 08:55 Lecę z Itaką 22 lipca, chętnie poczytam opinie - był tam ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mag Re: Hotel Cavo spada - był ktoś? IP: *.acn.waw.pl 19.07.09, 23:10 wróciłam z tego hotelu w środę. Hotel super - nowoczesny, czysty, duże, przestronne pokoje. Jedzenie baardzo dobre - zdecydowanie nastawienie na miejscową kuchnie. Przy mega wielkim basenie (pozdowienia od małej zuzi i jej rodziców dla polsk--greckiego ratownika:)) leżaki i zaraz wyjście na kamienistą plaże, gdzie też stoja do dyspozycji gości leżaki. Miejscowość to mała wioska, gdzie nie ma tych beznadzijnych straganów i mnóstwa turystów. Polecam knajpkę na przeciwko stergo shella przy sklepie od ulicy - pyszne jedzenie, miła obsługa większe sklepy - w prawo trzeba iść ok 7 minut to tak po krótce:) ja jestem super zadowolona - nic kompletnie mnie nie rozczarowało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga.julia1 Re: Hotel Cavo spada - był ktoś? IP: *.dialog.net.pl 20.07.09, 00:22 Dzięki serdeczne! Oczywiście pozdrowimy, mam nadzieję, że też będziemy zadowoleni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratownik cavos pad Re: Hotel Cavo spada - był ktoś? IP: *.home.otenet.gr 28.07.09, 19:28 dzekojem wamj bardzo i poydrawiam was tesz!!! ucalujce odemnie malom zuzie.. pozdrawiam was wszyskjch!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Hotel Cavo spada - był ktoś? IP: 217.153.206.* 29.07.09, 14:38 Tomku - Twoje zdjecie z Zuzia tez mamy. Jakbys dal jakiegos maila- chetnie podeslemy. Serdecznie pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratownik cavos pad Re: Hotel Cavo spada - był ktoś? IP: *.home.otenet.gr 29.07.09, 22:29 moj adres to thomasben22@yahoo.gr pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewk Re: Hotel Cavo spada - był ktoś? IP: *.mofnet.gov.pl 21.07.09, 12:13 Byłam tam w tym roku w czerwcu.. bardzo ekskluzywny hotel wybudowany w zeszłym roku. Pełen komfort, cisz, spokój i relax. Polecany dla tych którzy uwielbiaja ciszę, spokój. Nie ma tam zadnych animacji. Polożony jest również w cichym spokojnym miejscu z dala od zgiełku. Dla ceniących spokoj i relax to super sprawa. Jest tam również SPA, fryzjer, silownia i bardzo duży basen 1750m2. Hotel położony jest przy samej plaży ale niestety kamienista. 2 km od hotelu jest Kolymbari-wioska rybacka gdzie serwuja wspaniałe owoce morza. Do Chani jest niedaleko bo tylko ok 17 km. Mnie sie bardzo podobało. Super pokoje itp.itd. Byłam również z ITAKI. Bardzo fajna i komunikatywna rezydentka tam jest (Pani Kasia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Hotel Cavo spada - był ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 22:26 Serdeczne pozdrowienia dla Zuzi i rodziców,dla Magdy , Zuzi i rodziców z Katowic oraz dla ciebie Tomku.Jola,Kaja i Pola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Hotel Cavo spada - był ktoś? IP: 217.153.206.* 29.07.09, 09:42 Jolu - dziękujemy za pozdrowienia i Waszą Rodzinkę również ściskamy mocno. O zdjęciach pamiętamy, ale po urlopie na wszystko brak czasu. Podeślemy w najblizszym czasie:) To był baardzo udany urlop:) Odpowiedz Link Zgłoś