19.11.12, 07:39
Witam. :) Ciekawi mnie co budują przy ul Jeździeckiej, mam na myśli głębokie wykopy...
Obserwuj wątek
    • pokazhontaz Re: xxx 19.11.12, 08:26
      dajdziuba napisała:

> Witam. :) Ciekawi mnie co budują przy ul Jeździeckiej, mam na myśli głębokie w
      > ykopy...

Coś pewnie muszą położyć przed zrobieniem chodnika, którego już ciągną od ronda.
      • dajdziuba Re: xxx 19.11.12, 11:31
        Pewnie tak, ale tak głęboko... pewnie grunt grząski i tak głęboko muszą umacniać?
        • pokazhontaz Re: xxx 19.11.12, 12:24
          dajdziuba napisała:

> Pewnie tak, ale tak głęboko... pewnie grunt grząski i tak głęboko muszą umacni
          > ać?

Obstawiam konieczność wykonania odwodnienia/kanalizacji.
        • bylemwanglii Re: xxx 19.11.12, 19:02
          dajdziuba napisała:

> Pewnie tak, ale tak głęboko... pewnie grunt grząski i tak głęboko muszą umacni
          > ać?

Chyba tak - dzisiaj jechałem to stawiali szalunki i było widać zbrojenie - pewnie nie chcą, żeby działki, które są lekko wyżej na ścieżkę zjechały. :)
    • wojtek2000 Re: xxx 19.11.12, 18:52
      a już liczyłem na metro do centrum :)

a przepraszam chodnika jeszcze nie ma :)
      • lesz1411 Re: xxx 20.11.12, 21:19
        Witam. Wykopy są dlatego takie głębokie ponieważ będzie tam mur oporowy który zapobiegnie osuwaniu się ziemi. Jednak na zebraniu wiejskim jeden z mieszkańców słusznie zauważył ze powinno być tam zrobione odwodnienie . Wójt powiedział ze na tym etapie można jeszcze zrobić to i obiecał ze będzie wnioskował o to do inwestora. Dodam , ze inwestycja jest prowadzona w pasie drogi ulicy Jeździeckiej , która leży w granicy miasta Bydgoszczy i jest realizowana przez miasto Bydgoszcz. Pozdrawiam. L.K
    • mojeosielsko Re: xxx 04.12.12, 22:52
      A co budują przy Botanicznej w Osielsku??????
      • niemczxyz Re: xxx 10.12.12, 08:52
        Czy to prawda ze ścieżkę rowerową przestali budować na wniosek mieszkańców którzy mieszkają obok tej ścieżki i już koniec tej inwestycji ?
        • pokazhontaz Re: xxx 12.12.12, 14:52
          niemczxyz napisał:

> Czy to prawda ze ścieżkę rowerową przestali budować na wniosek mieszkańców któr
          > zy mieszkają obok tej ścieżki i już koniec tej inwestycji ?

3 dni temu ustawiali barierki na początkowym fragmencie, obstawiam, że resztę zrobią na wiosnę. Barierki "budowlane" nadal stoją więc raczej nie zrezygnowali.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka