Dodaj do ulubionych

weekend majowy...

29.04.06, 18:20
siedze sobie i patrze w okno...
pogoda - zalamka...
dzien ucieka bez sensu, nic sie nie chce, a tak duzo by mozna bylo zrobic...
co porabiacie w t dni? ja wlocze sie z kata w kat i nie wiem od czego
zaczac...
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • airmax1 Re: weekend majowy... 30.04.06, 11:05
      w osrodku Kręgiel jest zlot Audi TT do 3 maja:) mam zamiar sie tam wybrac jak pogoda sie poprawi.
      • airmax1 Re: weekend majowy... 30.04.06, 13:36
        sory.. to jest zlot Tigra Team:)
        • tymtyrymtym Re: weekend majowy... 01.05.06, 23:06
          zawsze można iść tam gdzie nie pada: - kina, teatru...albo zrobić małą domową
          imprezkę ;)
    • plastunek Re: weekend majowy... 03.05.06, 04:35
      wiesz, ja przewaznie w taka pogode pracuje ze zdwojona energia (mam biuro w
      domu), odrabiam rozne zaleglosci, telefon, faks, email, radio, podatki etc. etc.
      Zawsze jest cos do zrobienia - i zawsze jak duzo zrobie to samopoczucie jestw
      dziesiatke

za to kiedy pogoda dopisuje (ostatnio ciagle dopisuje) to nie moge usiedziec w
      domu - ciagnie mnie do ciecia trawy, porzadkow w garazu i w ogole w obejsciu,
      byle na zewnatrz!
      • mamamuminka01 Re: weekend majowy... 04.05.06, 09:02
        no tak. jak jest pogoda, to mnie tez "ciagnie' :) ale jak niepogoda, to jestem
        do niczego. dlugi weekend w Polsce sie skonczyl, a tu pogoda sie fajna robi. a
        ja w pracy musze siedziec, ach... no ale sloneczko to i w pracy na mnie
        zbawiennie dziala bo tez pracuje ze zdwojona energia. tak wiec zaraz sie
        zabieram do dziela.

> wiesz, ja przewaznie w taka pogode pracuje ze zdwojona energia (mam biuro w
        > domu), odrabiam rozne zaleglosci, telefon, faks, email, radio, podatki etc.
        etc
        > .

pomimo ogarniajacego mnie wszechlenistwa (a wlasiwie wszechniemocy:)) to tez w
        niepogode nadrabiam papierkowe zaleglosci jak np rozliczenie podatkowe. ciekawe
        czy u was jest to tez tak skomplikowane i tak bardzo ograniczone sa wszelkie
        ulgi jak u nas?
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka