emguni 12.07.06, 00:20 Mój Piotruś ma 2 latka i jest cudownym chłopczykiem. W trakcie ciąży zastanawialiśmy się czy dać mu na imię Paweł czy Piotr? Gdy się urodził nie mieliśmy już żadnych wątpliwości. Pasowało tylko Piotruś. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
firanka1243 Re: PIOTR 31.10.06, 21:58 Witam, Terz jestem mama Piotrusia a to ze bedzie Piotrus wymarzyłam sobie 8 lat temu troche kazal na siebie poczekac ale jak juz postanowil przyjsc na swiat to pojawil sie za wczesnie najwazniejsze ze mimo 29tc i 600 gram masy urodzeniowej udalo mu sie i teraz jest 1,5 rocznym łobuziakiem. Karolina mama Odpowiedz Link
lena691 Re: PIOTR 18.12.06, 16:51 Ja też ma Piotrusia 4 latka. Miał być Oliwier ( i tak ma na drugie) ale jak byłam w 7 mcu ciąży to odwiedziałam dawną koleżankę i ona miała Piotrusia. tak mi się spodobało jak do niego mówiła, że stwierdziłam że będzie Piotruś! Mój Piotruś to łobuz, urwis i żywe srebro i takie podobno są Piotrusie. czy wszystkie? Odpowiedz Link
ewik74 Re: PIOTR 06.01.07, 22:31 Nie wiem czy wszystkie Piotrusie takie są ale mój napewno!! Wszędzie go pełno i wszystko go ciekawi. Nie usiedzi dłużej w 1 miejscu. Odpowiedz Link
azyli Re: PIOTR 02.03.07, 09:37 Mój dla odmiany jest super pogodnym maluszkiem, ale ma dopiero 4,5 miesiaca i wszystko przed mnim . Bardzo szybko zdecydowalismy ze bedzie Piotrus jescze przed usg połówkowym mialam sen ze urodze chlopca i nazwiemy go Piotr Tymon i tak zostało Odpowiedz Link
anulka.1 Re: PIOTR 16.05.07, 16:07 Ha, Moje maleństwo to też Piotruś. Teraz ma 8 miesięcy i jest bardzo pogodny. Odpowiedz Link