Gość: MAREK IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.10, 21:22 jadę do torremolinos 26.04.2010r. czy opłaca się teraz rezerwować auto czytałem o hispacar.com ale nie jestem pewny dzięki za podpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: wynajem samochodu IP: 213.76.187.* 18.02.10, 09:59 chodzi dokładnie o 6 dni korzystania z auta pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jot.be Re: wynajem samochodu 18.02.10, 10:09 Zależy od wypożyczalni. Ale w większości wypożyczalni (zwłaszcza lotniskowych) cena rośnie im bliżej terminu. W zeszłym roku za Polo na 2 tygodnie lipca zapłaciłem EUR 302 rezerwujac w styczniu. Tydzień przed terminem cena była ponad 600. Choć w kwietniu, czyli przed sezonem różnica może nie być duża... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jot.be Re: wynajem samochodu 18.02.10, 15:51 Ja juz z przyzwyczajenia biore z www.email-car-hire.com/ to jest internetowy posrednik, ale nigdy nie mialem najmniejszych problemow. Ceny zazwyczaj nizsze niz beposrednio w wypozyczalniach. Ale nie zawsze. Np.w Barcelonie daje sie znalezc troche taniej. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś