Dodaj do ulubionych

niech mi ktos poleci fajne hostele

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 21:22
Proszę, polećcie mi jakis tani ale wygodny i fajny hostel/hotel w Hiszpanii w jakimś malowniczym miejscu nad morzem. Wybierma sie z chlopakiem w te wakacje,ale nie chcemy przez biuro podróży tylko na własną rękę, hostel itp. myśłimy nad jakimkolwiek miastem, byle hiszpanskim i blibko morza.
Niech ktoś mi coś poleci , podzieli sie doświadczeniami. Byłabym bardzo wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • otumani Polski sen nocy letniej 06.05.11, 21:44
      Gość portalu: nickname22 napisał(a):

> tani ale wygodny i fajny hostel/hotel w Hiszpanii w jakimś malowniczym
      miejscu nad morzem... i blibko morza<

Czy moze miec rowniez basen z podgrzewana woda i jacuzzi w lazience,
      bezplatny mini bar i calodzienne bezplatne wyzywienie?

Zadziwiajace ile przymiotnikow polska turystka potrafi umiescic po glownym
      zastrzezeniu - TANI! To sie chyba nazywa turystyka roszczeniowa:)

• nickname22 Re: Polski sen nocy letniej 06.05.11, 21:46
        o co chodzi? przeciez nie pisalam ze wymagam jakis luksusow. Wrecz przeciwnie : TANI , FAJNY I WYGODNY. czytaj : zwykly , hostel ,z malym pokoikiem , dobrym wyzywieniem i zeby bylo blisko do morza.
        • otumani Re: Polski sen nocy letniej 06.05.11, 21:59
          Nie czesto wyjezdzasz za granice, prawda? Nad morzem polskim tez chyba nie bylas.
          I ciagle zyjesz w socjalizmie. Nie wpadlo Tobie do glowy aby zdefiniowac pojecie tani.
          Co dla Ciebie jest tanio? Dwadziescia piec pln? Naucz sie pytac realnie jezeli chcesz
          uzyskac praktyczna odpowiedz.

I prosze, nie pisz, ze nie wymagasz luksusow. Z okresleniem tani nie powinnas.
          • nickname22 Re: Polski sen nocy letniej 06.05.11, 22:05
            bardzo czesto jestem za granica bo uwielbiam podroze. A nad polskim mozem bylam keidys co roku. Nie rozumiem po co tak niemilo odpowiadasz:( ja tylko liczylam na rade. Nie pisz juz prosze więcej bo to nei ma sensu.
            • otumani Re: Polski sen nocy letniej 06.05.11, 22:30
              nickname22 napisała:

> bardzo czesto jestem za granica bo uwielbiam podroze. A nad polskim mozem bylam
              > keidys co roku."

Twoje bezsensowne pytanie zaprzecza temu. Powinnas sobie przeczytac definicje
              hostelu. Jest tani, w duzych miastach, rzadko w bliskosci morza/oceanu i nie ma mowy
              o wyzywieniu. Wiec nie dodawaj dobre. Zalozeniem uslugi hostelowej sa trzy cechy:
              taniosc, taniosc i taniosc. Nie ubarwiaj pytania wygoda, fajnoscia. I nie myl hostelu
              z hotelem. Jezeli ktos obyty z podrozami czegos szuka to ulatwia odpowiadajacym
              zadanie dokladnie okreslajac przedzial cenowy w jakim noclegu szuka.
              Gdybys byla ostatnio nad polskim morzem to zauwazylabys, ze to co opisujesz nie
              miesci sie w okresleniu tanie.

Co jeszcze chcesz aby Tobie wyjasnic "czestopodrozujaca i kochajaca podroze turystko"?
              Trudno odpowiedziec milo komus kto bladzi we mgle tak jak Ty.
              z
              • Gość: malbie11 Re: Polski sen nocy letniej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.11, 19:42
                Jeżeli nie masz nic do powiedzenia na TEN temat-to nie pisz!
        • Gość: af-bcn CHodzi o dokladnosc-np Jak tanio jest to "tanio" ? IP: *.57.73.239.static.user.ono.com 06.05.11, 22:10
          CHodzi o dokladnosc , wydaje mi sie
          jak tanio jest to "tanio" dla Ciebie/Was ?
          Hiszpania ma pare tysiecy km wybrzeza, ceny "nad morzem" sa rózne ...
          Podobnie "blisko do morza" - doslownie, z widokiem na fale,
          blisko na piechote,
          czy niekoniecznie, ale tak aby codziennie mozna dojechac ?
          (nie moge podac przykladu,
          wydaje mi sie ze w hostalu wyzywienie jest we wlasnym zakresie)

pozdr
      • ibiza-kamping Re: Polski sen nocy letniej 11.06.11, 05:04
        moge ci poradzic, ale gdzie bedziesz, w jakim regionie?
        Jola
        ibiza-camping@gmail.com

otumani napisała:

> Gość portalu: nickname22 napisał(a):
        >
        > > tani ale wygodny i fajny hostel/hotel w Hiszpanii w jakimś malowniczym
        > miejscu nad morzem... i blibko morza<
        >
        > Czy moze miec rowniez basen z podgrzewana woda i jacuzzi w lazience,
        > bezplatny mini bar i calodzienne bezplatne wyzywienie?
        >
        > Zadziwiajace ile przymiotnikow polska turystka potrafi umiescic po glownym
        > zastrzezeniu - TANI! To sie chyba nazywa turystyka roszczeniowa:)
        >
    • Gość: Max Re: niech mi ktos poleci fajne hostele IP: *.ipcom.comunitel.net 28.05.11, 17:28
      Tanie noclegi o wysokim standardzie idealne na podróż poślubną i dla większych grup znajdziesz tutaj
      • Gość: pendejo Barato, barato, barato! IP: *.phil.east.verizon.net 28.05.11, 20:55
        I standard wysoki:)
    • grandvoyage Re: niech mi ktos poleci fajne hostele 30.05.11, 17:08
      Cześć,
      Ja byłam w Torremolinos koło Malagi, która ma świetne połączenia komunikacyjne. Można spokojnie dojechać do Sevilli, Granady, Rondy czy Gibraltaru. Miejscowość bardzo rozrywkowa, jest gdzie wyjść wieczorem a mieszkałam w hotelu Kristal:
      www.booking.com/hotel/es/kristal.pl.html
      Skromny, fajny i co najważniejsze tani hotelik.

Pozdrawiam
      grandvoyage.pl
      • Gość: vox Re: niech mi ktos poleci fajne hostele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.05.11, 23:28
        Proponuje przestudiować przewodniki Pascala choćby czy inne, zawsze na końcu są spisy tanich hoteli*,**,hosteli, pensjonatów.Dobrze jest wiedzieć gdzie chce się spędzić wakacje, wtedy poszukiwania są znacznie łatwiejsze. A jak wiedzieć skoro nie czyta się przewodników ? Toż to kopalnia wiedzy .Jest tez portal hostelsclub com.czy coś takiego. Nie czekać na gotowce ale samemu wgryźć się w temat.Nie będzie wtedy na kogo zwalić winy za złe warunki czy mizerną okolicę.Takie samodzielne przygotowywania sie do wakacji to i połowa sukcesu a także zdobywanie doświadczenia i poznaje wiele tematów, które napotyka sie po drodze. Forum służy raczej do zadawanie konkretnych pytań.Życzę cierpliwości no i sukcesów.
    • Gość: malbie11 Re: niech mi ktos poleci fajne hostele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.11, 19:38
      Byłam w kwietniu w Maladze wraz z córką 8-letnią.Mieszkałam w hotelu Muscatel w dzielnicy Pedregalejo /wcześniej ten hotel nazywał się właśnie Pedregalejo/.Pobyt zarezerwowałam przez booking.com.Pracują w nim młodzi,sympatyczni ludzie,chętnie służą wszelką pomocą.Rano można wypić wspaniałą kawę i zjeść grzanki z dżemem,do morza ok. 300 m w linii prostej,ok. 150-200 m małe centrum dzielnicowe,gdzie jest wiele tanich,dobrych restauracji,/idąc również wzdłuż linii morskiej wiele ich znajdziecie/.Dzielnica spokojna,hotel niewielki-nie różni się od otaczających go domów.Może wokół nie ma super widoków,ale ja miałam wypożyczony samochód,więc jeździłam i wiele ich znalazłam.Polecam hotel,bo dobrze się w nim czułam-a nie lubię molochów i pijaństwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka