Dodaj do ulubionych

hotele Costa Brava a brak lodówek

19.02.12, 22:28
Przegladając hotele na Costa Brava zauwazylem ze dużo hoteli nie ma w ofercie lodowek,a czasami każa sobie placić różne kwoty za dostarczenie do pokoju od 3-9 Euro za 1 dzień.Nie zwracałem na to uwagi (myślałem że maja wszystkie hotele),ale czytając opinie na Holiday Check niektóre osoby wymieniały to jako mankament.Teraz zamiast wybierac hotel pod wzgledem polożenia,opini i inych czynników czytam w pierwszej kolejności czy lodówka jest na wyposażeniu pokoju.

Obserwuj wątek
    • Gość: hotelarz Jest pewien powod IP: *.124.175.66.available.above.net 19.02.12, 22:44

Hotele staraja sie zniechecic takich gosci jak ty ktorzy trzymaja wlasny prowiant
      na tydzien w lodowce. Dlatego wiekszosc hoteli nie ma lodowek. Wazne aby bylo
      lozko:) Proste, prawda?
      • Gość: gość Re: Jest pewien powod IP: *.ip.netia.com.pl 20.02.12, 09:12
        mi lodówka do szczęścia nie jest potrzebna... bez lodówki też da się wypocząc, spróbuj
        • marianoromano Re: Jest pewien powod 20.02.12, 09:46
          Lodówka nie jest potrzebna mi do trzymania jedzenia,a do schlodzenia napoju.Nawet majac wykupiona opcje AL tez korzystałem z lodowki.Idąc na plaże zabieram ze sobą butelke schłodzonego picia i wkladam do plecaka termoizolacyjnego.Nie widze w tym nic niestosownego.Zawsze mialem w pokoju malą lodówke ,oprócz niektorych hoteli na objazdowkach.Jeżeli to jest taki rarytas w niektórych hotelach to zrezygnuje z jego usług.
          • skara Re: Jest pewien powod 20.02.12, 12:15
            Zależy na hotele jakiej klasy patrzysz. Do tej pory nie spotkałam się z hotelem 4* bez lodówki na napoje, w większości 3* też są. Niższe klasy już niekoniecznie mają lodówkę na wyposażeniu.
            • marianoromano Re: Jest pewien powod 20.02.12, 21:53
              Przeglądalem hotele 3*i 4*.Wymienie niektóre hotele bez lodówki 1.Gran Garbi Mar 3.5* 2.Mediterraneum Sand 3* 3.Savoy3* 4.Blaumar3*(9Euro za 1 dzień) 5.Reymar Playa 3* 6.Evenia Olympic Park 4* 7.Golden Bahia De tossa 4*. W opisie wyposażenia jest brak lodowki.Wybiore chyba Anabel 4* ,a może jest inny w pobliżu Barcelony w miare spokojna okolica za 3.5-4 tys zł na 2 tygodnie z przelotem pod koniec sierpnia ?
              • Gość: Kinga Re: Jest pewien powod IP: *.sgh.waw.pl 22.02.12, 11:25
                Polecam Caprici Verd w Santa Susanna. Olbrzymie łóżka, duża łazienka, lodówka, świetne jedzenie, a tuż przy wyjściu z hotelu stacja kolejki i 60 minut do Barcelony :-)
    • e-dom Re: hotele Costa Brava a brak lodówek 21.02.12, 20:12
      Możesz też zwrócić się ku naszej ofercie. Jeśli wynajmiesz domek letniskowy lub apartament to z pewnością nie będzie się martwić o dodatkowe wyposażenie :) Pozdrawiamy!
      • Gość: lili Re: hotele Costa Brava a brak lodówek IP: *.Red-88-16-97.dynamicIP.rima-tde.net 21.02.12, 23:24
        Znowu ten spamer! Zabierzcie go!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka