Dodaj do ulubionych

Teneryfa po raz pierwszy

IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 09.06.16, 19:35
wybieram się w sierpniu na 2 tygodnie do Puerto de la cruz. jak do tej pory nigdy nie korzystałem z wynajęcia auta.
jestem pełen obaw znalazłem w necie wypożyczalnie CICAR (www.cicar.com/EN czy ktoś korzystał, czy warto? a może szukać na miejscu proszę o jakąś podpowiedź rozważam również korzystanie z lokalnej komunikacji
dzięki za jakąkolwiek podpowiedź pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • ja.s.i.u Re: Teneryfa po raz pierwszy 10.06.16, 14:08
      Czemu nie przeczytasz wątków na forum "Wyspy Kanaryjskie"? Sporo tego tam jest.
    • brooks44 Re: Teneryfa po raz pierwszy 10.06.16, 21:02
      Cicar jest w porzadku, ma dobre ceny (w tym pelne ubezpieczenie), o ile pamietam drugi kierowca tez w cenie. Cala procedura wypozyczenia przebiega sprawnie, oddanie auta tez szybko i bez problemow.
      Korzystalismy tez z Autoreisen, i tez bardzo polecam.
    • Gość: colin Re: Teneryfa po raz pierwszy IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.16, 14:34
      Jak dla mnie najlepsza wypożyczalnia na wyspach nowe samochody i dobre ceny
    • ortpol Re: Teneryfa po raz pierwszy 14.06.16, 18:48
      CICAR jest jedną z wiekszych wypożyczalni na Knarach, bierz bez obaw.
    • kumara Re: Teneryfa po raz pierwszy 24.06.16, 10:16
      Polecam Autoreisen taniej z pełnym ubezpieczeniem, drugim kierowcą i fotelikiem dla dziecka w cenie. Bezproblemowy zwrot
    • an27d Re: Teneryfa po raz pierwszy 04.08.16, 23:01
      Właśnie jestem świeżo po potyczkach z wypożyczeniem samochodu w Cicar i naprawdę szczerze nie polecam. Chyba z powodu dużej ilości klientów już im się przewraca w głowach. Zarezerwowałem samochód 3 miesiące wcześniej z dostawą do hotelu. W dniu podstawienia 5 minut przed umówioną godziną dostaję telefon że kierowca się spóźni, ale przyjedzie mnie zabrać do biura za pół godziny. Powiedzieli że nie prywiozą samochodu bo akurat nie mają wolnych ludzi. Nie zgodziłem się i jednak ktoś się znalazł. Samochód podstawili później i popsuli mi oczywiście plany wyjazdowe. Żadnego przepraszam.... Po odebraniu samochodu okazało się że są zepsute hamulce. Prawdopodobnie klocko, bo przy każdym hamowaniu słychać było ogromny hałas. Musiałem oczywiście tracić czas, jechac do biura, gdzie łaskawie wymienili mi samochód oczywiście bez przeprosin. Na dodatek mają politykę dopłaty za paliwo w baku. Nie dajcie się nabierać na Cicar i Cabrera Medina. Są lepsze i tańsze wypożyczalnie na Wyspach. I szanują klientów
    • colin1974 Re: Teneryfa po raz pierwszy 05.08.16, 19:17
      Cicar super zawsze korzystam z ich usług na Kanarach .
      Mają większość Opli i Seata praktycznie same nówki w świetnych cenach i często zamawiając niższy segment dostajesz wyższy .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka