Gość: Tom IP: *.u / *.u-boot.pl 06.06.05, 10:40 Czy ktos byl w tym hotelu? Wybieram sie tam w lipcu z Itaki i jestem ciekaw opinii na temat warunkow pokoi, wyzywienia i wrazen ogolnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: freestyler Re: Majorka-hotel Tora*** IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 10.06.05, 18:29 Powiem tyle generalnie dzielnica to znaczy polozenie tego hotelu to Paguera jest ok.Jest to dzielnica gdzie wiekszac to niemcy.Sa sklepy tanie pod reka plaza jest ok sam tam jezdze sa prysznice co w moim wypadku jest fundamentalna sprawa.Blisko jest sklep MERCADONA i SYP polecam sa najtansze. Wkleje lin do tego hotelu do poczytania ! www.lodging-in-spain.com/hotel_/224638/Tora_1.htm Pozdrawiam jesli potrzebujesz jakis wiecej info to podpowiem. a co najwazniejsze jest dobre polaczenie do Palmy tak zwany czerwony autobus blisko jest Santa Ponca tez fajne miejsce no i Andrax. gg1592094 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Majorka-hotel Tora*** IP: *.u / *.u-boot.pl 15.06.05, 16:46 dzieki za odpowiedz i dobra rade odnosnie tanich sklepow. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tete Re: Majorka-hotel Tora*** IP: *.echostar.pl 16.06.05, 22:41 Niewielki hotelik, raczej dla mlodych ludzi, chociaz spokojny. Maly basen, ogolnie bardzo czysty i zadbany, polecam. Na wakacje z dzieckiem zdecydowanie lepszy bylby Valentin Park. Plaza jest piaszczysta z lagodnym zejsciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Majorka-hotel Tora*** IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 16.06.05, 21:25 Witam! Właśnie zastanawiam się czy jechać do tego hotelu na Majorce - planuję mój pierwszy wyjazd z dzieckiem (3l.)- czy może wybrać kierunek na Rodos, choć tam upał jeszcze większy. Dlatego prosiłabym o informację, czy hotel jest raczej w klimacie spokojnym, rodzinnym, czy imprezowym oraz plaża - czy jest bardziej piaszczysta czy żwirowa? Rozumiem, że co do standardu pokoi(czystość) nie masz zastrzeżeń. A! i jak karmią??? Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
jaga561 Re: Majorka-hotel Tora*** 16.06.05, 22:01 Byłam Na Rodos i na Majorce. Jeśli chcesz jechać z małym dzieckiem radzę wyjazd na Majorkę i to właśnie do Paguery. To stosunkowo spokojna miejscowość z ładną plażą (płytka woda na około 50 metrów dla dzieci idealna) Jeśli chodzi o standard pokoi, wyżywienie to zależy od biura z jakim pojedziesz i klasy hotelu. Po doświadczeniach wybieram obecnie tylko neckermana lub TUI, pokoje koniecznie z klimatyzacją. Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru, Jaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Re: Majorka-hotel Tora*** IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.05, 22:34 Witam! Bylam w tym hotelu, tez za posrednictwem Itaki! i powiem Ci ze to dobry wybor. Bardzo mi sie podobalo! okolica ladna, plaza piaszczysta, bardzo szeroka. Jedzenie tez bardzo smaczne!! bedziesz zadowolona!! Podczas mojego turnusu wszyscy byli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Majorka-hotel Tora*** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 17:37 Kiedy się tam wybierasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Majorka-hotel Tora*** IP: 157.158.131.* 05.07.05, 10:50 Witam! Ja nie byłam jeszcze w tym hotelu ale wybieram sie 24.07 z TravelTime. Znalazłam na jakichs brytyjskich stronach opinie o tym hotelu i sa bardzo dobre. Pisza, ze czysto, przyjemnie, obsluga mila a jedzenie dobre. O miasteczku tez raczej dobre opinie, choc narzekali, ze ciezko trafic w nocy do hotelu (samochodem). A "tubylcy" mówią tylko po hiszpańsku i niemiecku. Wszyscy polecali ten hotel, a i na tym formum same dobre opinie. Mam wiec nadzieje, ze to trafny wybor. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Majorka-hotel Tora*** IP: *.u / *.u-boot.pl 11.07.05, 16:49 Dziekuje bardzo za wszelkie informacje a ja juz nie moge sie doczekac wyjazdu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sadik5 Re: Majorka-hotel Tora*** 27.07.05, 16:32 Witam ja tez sie wybieram do tego hotelu ale dopiero koncem wrzesnia, prosba do Agnieszki o informacje po powrocie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sadik5 Re: Majorka-hotel Tora*** 06.08.05, 16:26 Czy wrocil ktos ostatnio z tego hotelu? prosze o informacje, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś