Gość: mark IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 11:26 witam, nie wiem który wybrać, może ktoś zna te hotele, obydwa w opcji all, jedziemy z córeczką 2 latka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alakhai12 Re: teneryfa - esmeralda czy las dalias?? 15.10.05, 19:38 ja wybrałam esmeralde, jest w centrum miasta, dobre połozenie blisko plaży, hotel i obsługa też OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vygotsky Re: teneryfa - esmeralda czy las dalias?? IP: *.cable.ubr04.camd.blueyonder.co.uk 22.10.05, 22:54 my bylismy w las dalias dwa razy, hotel bardzo fajny, progamy wieczorne dobre dla dzieci, polozony troche z dala (san eugenio) od okropnej i komecyjnej playa de las americas. Polecalabym...jedzenie dobre, basen z podgrzewana woda. Koniecznie trzeba isc do restauracji ktora jest przy marinie , na samym koncu uliczki prowadzacej do morza, maja pyszna rybe i dobre ceny. Niedaleko jest do malej ale fajnej plazy, nazywa sie chyba 'del bobo' albo jakos tak. Pozdrawiam. M. Odpowiedz Link Zgłoś