Gość: Szym IP: *.aster.pl 18.07.07, 08:43 Mam pytanie czy ktoś z Was wie, czy w hotelu Caprici Verde istnieje mozliwośc wypozyczenia reczników plazowych za kaucją? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: foka Re: Ręczniki plażowe w Caprici Verde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 09:43 Witam Jest przyjete ze na plaze lub na basen bierze sie swoje reczniki.Reczniki hotelowe sa biale i niemile widziane jest korzystanie z nich w czasie plazowania. Bylam w wielu krajach ale nigdzie nie spotkalam sie z mozliwoscia wypozyczenia recznikow. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szym Re: Ręczniki plażowe w Caprici Verde IP: *.aster.pl 18.07.07, 17:20 W ubiegłym roku byłam na CHalkidiki (hotel Alia Palace) i za kaucją 2 Eur mozna było wypozyczyc piekne kolorowe ręczniki plazowe. Oczywiscie nie miałam na mysli ręczników łazienkowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaaaa Re: Ręczniki plażowe w Caprici Verde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 12:37 Witaj! Też się wybieram do Caprici Verd. W jakim terminie jedziesz? Ja z Triadą 28.07- 11.08 Odpowiedz Link Zgłoś