Dodaj do ulubionych

Hotel Club Torreblanca na Majorce

12.02.08, 17:58
Czy ktoś z Was był w hotelu Club Torreblanca na Majorce w miejscowości Sa Coma?
Obserwuj wątek
    • majuja Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce 13.02.08, 17:16
      Dziękuję za odpowiedz.Możesz napisać coś więcej o hotelu. Nie jestem wymagająca
      więc mam nadzieję, że będzie dobrze.Jedziemy w maju 2008. Mamy wynajęty samochód
      więc trochę pozwiedzamy. Napisz proszę jakie jest jedzenie(co do wyboru na
      śniadanie, kolację), co z spodniami na kolację czy faktycznie panowie muszą być
      długie, czy daleko jest do plaży. Słyszałam, że nie daleko jest supermarket -
      czy jest?
      Napisz co ci przyjdzie do głowy na temat hotelu lub jakieś fajniej wycieczki na
      której byliście.
      • mario6 Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce 07.05.08, 18:42
        Jadę do tego hotelu w czerwcu jakie ma pani informacje o tym hotelu
        jade z 1,5 rocznym ciekawy jestem jakie są warunki itd......
    • Gość: rafal Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 17:58
      Pare zdjec z hotelu dodane:
      www.travelzone.pl/hotele/hiszpania/wyspa-majorka/club-torreblanca.html
      • majuja Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce 08.05.08, 21:33
        Jurto rano lecę więc po powrocie będę mogła coś napisać.
        • mario6 Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce 22.05.08, 14:19
          jak było na Majorce czy jesteś zadowolona napisz co warto zobaczyc
          itd jak hotel
          • majuja Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce 25.05.08, 13:54
            Na Majorce było fajnie. Jest tam wiele miejsc wartych zobaczenia (katedra w
            Palmie, aquarium Palma, marineland, Manacor, Soller, Port de Soller, Porto
            Cristo, Pollenca, Cala Pi, Cala d'Or, Sa Calobra, Fornalutx, Formentor, Deia,
            Valdemossa, Coves del Drac - podziemne jaskinie, Botanicactus - ogromny ogród
            botaniczny i wiele innych miejsc łącznie przejechaliśmy samochodem przez 7 dni
            ponad 1000 km Jedzenie w hotelu jest dobre ( każdy wybierze coś dla siebie).W
            pokoju jest aneks kuchenny, ale niestety nie ma żadnych szklanek, widelcy, noży,
            łyżeczek ani garnka. My po prosiliśmy rezydentkę pogadała w recepcji i załatwiła
            nam garnek, a plastikowe kubeczki kupiliśmy w supermarkecie, który jest blisko
            hotelu. Jest też telewizor - w recepcji trzeba poprosić pilota kaucja 10 euro. W
            hotelu jest dużo dzieci są animacje dla nich, ale niestety po niemiecku. Wogóle
            w hotelu sami niemcy. Codziennie wieczorem disco dla dzieci od 20.30 do 21.00, a
            od 21.30 pokaz tańca flamenco,pokazy magii, pokaz papug, zabawy, konkursy
            codziennie coś innego. Macie jeszcze jakieś pytania to pytajcie.
            • magda5005 Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce 30.05.08, 16:38
              Za tydzień wylatujemy ze znajomymi do Torreblanca z dwójką maluchów
              do lat 2. Mam pytanie dotyczace hotelu - o które apartamenty nalezy
              poprosić aby być maksymalnie oddalonym od miejsc gdzie wieczorem
              odbywają sie animacje?
              Drugie pytanie odnośnie miejscowości w której jest hotel - czy jest
              gdzie pospacerować, coś do zobaczenia.
              Na Majorce byłam już raz więc praktycznie wszystkie atrakcje
              wspominane w przewodnikach już widziałam.
              • mario6 Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce 03.06.08, 17:18
                Z jakiego biura lecicie do tego hotelu.
                Macie jakieś ważne informacje to napisz ja lecę 15-06
                • Gość: magda5005 Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce IP: 162.27.161.* 04.06.08, 10:39
                  My lecimy ze Scanholidaya 10-06-2008 na 14 dni
              • majuja Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce 03.06.08, 18:20
                Miejscowość Sa coma jest raczej spokojna. W stronę morza są sklepiki, a nad
                morzem promenada.
                Co do pokoi to musicie pytać w recepcji o te które są dalej od wieczornych
                animacji.Hotel jest jakby podzielony na dwie części oddzielony ulicą. Przy
                jednej części jest recepcja, stołówka, scena, basen, bar, a przy drugiej jest
                plac zabaw dla dzieci i chyba kort lub boisko dobrze nie wiem bo byłam tam tylko
                raz.
                • Gość: ag Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce IP: *.lewandow.net.pl 03.06.08, 21:40
                  Niedaleko hotelu Torreblanka jest park Safari który mozna zwiedzać samochodem
                  lub kolejką , jest tez supermarket, kilka knajpek, korty tenisowe, pole golfowe
                  , wypozyczalnie rowerów i takich dziwnych "samochodzików" z miejscami od 4 d0 7
                  os., ranczo z konikami,osiołkami i kucykami mozna pojeżdzic i przy okazji
                  zwiedzić runy zamku, plaża piaszczysta i spora a obok fajne skaliste wybrzeże.
                • Gość: magda5005 Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce IP: 162.27.161.* 04.06.08, 10:45
                  a czy standard pokoi w obu częściach jest taki sam?
                  • Gość: ag Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce IP: *.lewandow.net.pl 04.06.08, 22:41
                    standard pokoi jest taki sam we wszystkich budynkach
                    • mario6 Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce 06.06.08, 22:49
                      czy standard pokoi itd... jest zgony z opisem
                      • xliv Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce 20.06.08, 17:31
                        w drugiej połowie lipca lecimy (4 dorosłe+3dzieci). może ktoś coś więcej napisać
                        - jakie jedzenie, na co zwrócić uwagę, czego unikać itp. Jak w Sa Comie wygląda
                        wypożyczenie samochodu? i czy jest jakaś fajna baza nurkowa?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka