majuja 12.02.08, 17:58 Czy ktoś z Was był w hotelu Club Torreblanca na Majorce w miejscowości Sa Coma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majuja Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce 13.02.08, 17:16 Dziękuję za odpowiedz.Możesz napisać coś więcej o hotelu. Nie jestem wymagająca więc mam nadzieję, że będzie dobrze.Jedziemy w maju 2008. Mamy wynajęty samochód więc trochę pozwiedzamy. Napisz proszę jakie jest jedzenie(co do wyboru na śniadanie, kolację), co z spodniami na kolację czy faktycznie panowie muszą być długie, czy daleko jest do plaży. Słyszałam, że nie daleko jest supermarket - czy jest? Napisz co ci przyjdzie do głowy na temat hotelu lub jakieś fajniej wycieczki na której byliście. Odpowiedz Link Zgłoś
mario6 Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce 07.05.08, 18:42 Jadę do tego hotelu w czerwcu jakie ma pani informacje o tym hotelu jade z 1,5 rocznym ciekawy jestem jakie są warunki itd...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 17:58 Pare zdjec z hotelu dodane: www.travelzone.pl/hotele/hiszpania/wyspa-majorka/club-torreblanca.html Odpowiedz Link Zgłoś
majuja Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce 08.05.08, 21:33 Jurto rano lecę więc po powrocie będę mogła coś napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
mario6 Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce 22.05.08, 14:19 jak było na Majorce czy jesteś zadowolona napisz co warto zobaczyc itd jak hotel Odpowiedz Link Zgłoś
majuja Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce 25.05.08, 13:54 Na Majorce było fajnie. Jest tam wiele miejsc wartych zobaczenia (katedra w Palmie, aquarium Palma, marineland, Manacor, Soller, Port de Soller, Porto Cristo, Pollenca, Cala Pi, Cala d'Or, Sa Calobra, Fornalutx, Formentor, Deia, Valdemossa, Coves del Drac - podziemne jaskinie, Botanicactus - ogromny ogród botaniczny i wiele innych miejsc łącznie przejechaliśmy samochodem przez 7 dni ponad 1000 km Jedzenie w hotelu jest dobre ( każdy wybierze coś dla siebie).W pokoju jest aneks kuchenny, ale niestety nie ma żadnych szklanek, widelcy, noży, łyżeczek ani garnka. My po prosiliśmy rezydentkę pogadała w recepcji i załatwiła nam garnek, a plastikowe kubeczki kupiliśmy w supermarkecie, który jest blisko hotelu. Jest też telewizor - w recepcji trzeba poprosić pilota kaucja 10 euro. W hotelu jest dużo dzieci są animacje dla nich, ale niestety po niemiecku. Wogóle w hotelu sami niemcy. Codziennie wieczorem disco dla dzieci od 20.30 do 21.00, a od 21.30 pokaz tańca flamenco,pokazy magii, pokaz papug, zabawy, konkursy codziennie coś innego. Macie jeszcze jakieś pytania to pytajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
magda5005 Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce 30.05.08, 16:38 Za tydzień wylatujemy ze znajomymi do Torreblanca z dwójką maluchów do lat 2. Mam pytanie dotyczace hotelu - o które apartamenty nalezy poprosić aby być maksymalnie oddalonym od miejsc gdzie wieczorem odbywają sie animacje? Drugie pytanie odnośnie miejscowości w której jest hotel - czy jest gdzie pospacerować, coś do zobaczenia. Na Majorce byłam już raz więc praktycznie wszystkie atrakcje wspominane w przewodnikach już widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mario6 Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce 03.06.08, 17:18 Z jakiego biura lecicie do tego hotelu. Macie jakieś ważne informacje to napisz ja lecę 15-06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda5005 Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce IP: 162.27.161.* 04.06.08, 10:39 My lecimy ze Scanholidaya 10-06-2008 na 14 dni Odpowiedz Link Zgłoś
majuja Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce 03.06.08, 18:20 Miejscowość Sa coma jest raczej spokojna. W stronę morza są sklepiki, a nad morzem promenada. Co do pokoi to musicie pytać w recepcji o te które są dalej od wieczornych animacji.Hotel jest jakby podzielony na dwie części oddzielony ulicą. Przy jednej części jest recepcja, stołówka, scena, basen, bar, a przy drugiej jest plac zabaw dla dzieci i chyba kort lub boisko dobrze nie wiem bo byłam tam tylko raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce IP: *.lewandow.net.pl 03.06.08, 21:40 Niedaleko hotelu Torreblanka jest park Safari który mozna zwiedzać samochodem lub kolejką , jest tez supermarket, kilka knajpek, korty tenisowe, pole golfowe , wypozyczalnie rowerów i takich dziwnych "samochodzików" z miejscami od 4 d0 7 os., ranczo z konikami,osiołkami i kucykami mozna pojeżdzic i przy okazji zwiedzić runy zamku, plaża piaszczysta i spora a obok fajne skaliste wybrzeże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda5005 Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce IP: 162.27.161.* 04.06.08, 10:45 a czy standard pokoi w obu częściach jest taki sam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce IP: *.lewandow.net.pl 04.06.08, 22:41 standard pokoi jest taki sam we wszystkich budynkach Odpowiedz Link Zgłoś
mario6 Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce 06.06.08, 22:49 czy standard pokoi itd... jest zgony z opisem Odpowiedz Link Zgłoś
xliv Re: Hotel Club Torreblanca na Majorce 20.06.08, 17:31 w drugiej połowie lipca lecimy (4 dorosłe+3dzieci). może ktoś coś więcej napisać - jakie jedzenie, na co zwrócić uwagę, czego unikać itp. Jak w Sa Comie wygląda wypożyczenie samochodu? i czy jest jakaś fajna baza nurkowa? Odpowiedz Link Zgłoś