nat.ka 23.05.04, 12:23 do spżątania? nylonowy fartuh Guci z bazarku pod blokiem wystarczy, czy lepiej coś bardziej ekstarw...egst...ekstarawanckiego? a jak przyjdzie pan hydraulik to jak sie ubrać? zakładać w ogule majtki od Kelwina, czy jak? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seksowna.blondynka Re: co założyć... 23.05.04, 12:42 droga moja, do sprzatania nalezy zalozyc ubranko ladne, ale wygodne. na przyklad seksi dresik z milej bawelny, ale dopasownany, podkreslajacy ksztalt nog i pupy, odslaniajacy ladny, plaski brzuch. gora powinna byc z dekoltem lub odslonietymi ramionami. kolor dresu dobrany do karnacji. wlosy upiete elegancko. rekawiczki gumowe (niestety dostepne sa tylko w niegustownym kolorze zoltym, w ktorym nikomu nie jest do twarzy). obuwie lekkie, sportowe. tak ubarna bedziesz atrakcujna dla swojego misiaczka nawet w trakcie sprzatania. pamietaj, by sciereczki do kurzu byly pod kolor do dresiku. produkty do sprzatania (cala te chemia) powinna byc w ladnych butelkach dobranych kolorem i stylem to twojego stylu i wystroju mieszkania. mozesz sama poprzelewac dosmetos, plyn do podlowgi itp. do specjalnie dobranych butelek. mop i wiadro, tez dopasowane kolorem i stylem. gdy zadbasz o to wsztsko, twoj misiaczk z pewnoscia bedzie pod wrazeiem twego wyrafinowanego smaku. rowniez sasiad (jesli wpadnie) czy hydraulik. gwarantuje! pozdrawiam i powodzenia zycze seksi Blondi Odpowiedz Link
nat.ka Re: co założyć... 23.05.04, 19:46 ej kolerzanki, muj kolega, a ja jestem kozmo i mam tylko fajnych koleguw powiedzial, że tylko struj ewy nie wyjdzie nigdy z mody. co o tym sondzicie, kolerzanki? prawda, nie? ej? Odpowiedz Link
zniszczona_krystyna Re: co założyć... 23.05.04, 22:39 ty wogule nie jestes trendi i glamur. nawet do spżątania tżeba ładnie wyglondać. ostatnio w kozmo byly nawet makijarze do spżątania, czadhipersuperextra. ja spżątam w moich zajebistych skurzanych spodniah i blusce bez przodu i z nowym czadowym plecaczkiem na plecah. Odpowiedz Link