nonstop 04.08.04, 09:13 jaka jeprza jezt? gazowana czy bes? bo jusz sie gubie podobno bombelki są staili terass Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nat.ka Re: woda 04.08.04, 09:56 bo ja to kiedyś rzem suyszaua, rze normalnie woda słodowa to udeża do guowy, ale ja nie wiem, co to za woda jezd. Odpowiedz Link
bei Re: woda 04.08.04, 10:16 hyba z gasem.....bo ma dużo bonbelkuw a one mają dziurki a dziorki to zero kalori Odpowiedz Link
fritzek Re: woda 04.08.04, 11:35 woda z bonbelkami nie jezd ani trędi ani stajli!!! ot tyh bonbluf to siem robi celólitis i sie gróbnie!!!!! tag napisali w kozmo a tam samom prawde piszom co nie?wienc was ostżegam!!!!! cmoxy foral! Odpowiedz Link
4pp3l Re: woda 04.08.04, 12:39 ja tam nie gasowano kópójem, gdyrz muj misio jak gasowanej popije, to beka strażnie i jak jad on coś z czoskiem to w tym jego beemwó wyczymadź nie da sie, bo beka on w nim tym beemwó po wodzie on Odpowiedz Link
nonstop Re: woda 04.08.04, 13:59 dzienksy wjalgie kohane bejbisie! ale widze, rze zdanja som podzielne jak bendzie wjencje wpisów to zrobje te...nooo...kanalize ekstatystycznom ) Pi-es do nadki słodowom wode to chyba pokazywał jak zrobidź adam Słodowy Odpowiedz Link
powerpuffgirl Re: woda 05.08.04, 23:00 trędi woda to: 1. perje 2.witel 3.akłarel 4. we sprejó za 50 złotych 10 myli litruw inne som nietrędi nie pytaj czemu tak jezd i jusz lowe 4 ju kohany kozmo kolego i ogulnie dla was wszystkich Odpowiedz Link
nonstop Re: woda 06.08.04, 08:27 dzienks dzienks pałer ) a ta ostatnia to sie hyba nasyfa "goldwasser"? Odpowiedz Link
nonstop Re: woda 28.03.05, 23:25 wontek zespowodu gdzisieiszego Op lannego Poniedziauko pszypominam, albowiemboponiewasz kciaubym wjedziec jakom wodom waz kozmitki polewano? z bombelkami, czy bess? amo|e tom wodom slodowom so nad,ka pisaua byua? Odpowiedz Link
aga_piet Re: woda 28.03.05, 23:31 Misie podoba tradycja polewania prefumami wjęc zarzyczyłam sobje aby muj miś aczek mje po lewał perfómami nowjęc kópił wjadro prefóm i polewał. Śmjerdziało wkącu, niepowję... strasznie gdyrz costego irz to same droge perfómy, pełno tych malótkih bóteleczek mósiał kópić i w lać do (esklózywnego) wjadra, jak one sie wymjeszały ftyn wjadrze to jurz nie były fajoskie... Odpowiedz Link
nonstop Re: woda 28.03.05, 23:46 podziwiam agu tfego misia drzka, ilesz on musiau siem nawylewadz! pszeciesz taka parfjuma ma na gurze tylko takom maciopkom dziorke! hyba wylewau cihczem w gararzu jusz od Gwiastki (rzeby Ciebie nie spodziew anke srobidz), a muwil, rze idzie palidz gumy abo na bauling Odpowiedz Link
bei Re: woda 29.03.05, 19:52 kjedys jósz tag wontkowałysmy- lepsza jezd z bobblami- bo bonbel- to dzióra- a ta ma zero kalorji...wjenc czeba tą dziórawą pić.. Odpowiedz Link
nat.ka Re: woda 30.03.05, 20:13 mię polefano wodom vichi, takom co korztóje dużo, ale innom sie nie dauam poladź, bo hce miedź takom cere jak Kameron Djaz. Odpowiedz Link
myszka_211 Re: woda 30.03.05, 22:08 a mję bapća kćaua perfumę saatakować takim sa 20 erł ale moja skura by teko niesniesła fjęc postanofiłą ućec i sie shofać. Babća bjedaczka niejezd trędi fjęc perfumóf nietrokih urzywa, noale jato coinnego. Pofję tag: apropo wody, to ja pije se dwa litry wody mirenalnej ale bes gazó, bo ot tego gazó bżóh mi póchńe i potę czasę beką a to nieładnie jezd. p.s (się uśmiałam z tego wątku jak nei wiem) lowjó all Odpowiedz Link
nonstop Re: woda 31.03.05, 21:31 ia nje wjem so tu bylo smieszne wcaleafcale to tylko pospolitosc skrzeczy wodom zes studnji, so inne go perrier lup inne vichy, bondz sangt pellegrino, narut narz jednag jest jag lawa, sfierzhu tfarda i plugawa ale wenentrznej "si" wody nikto niewyziembi odkrencmy nakrentke i pijmy do glembi Odpowiedz Link