nat.ka 05.08.04, 22:01 kohani ja mószem nas pohwalić, gdyrz bo: jezdeźmy na drógim miejscó pod tym, no...f...w...wzglendem agtywnoździ na forómach a tagże na 9 miejscó pod wzglendem iloździ wpisuw! ajlowe ju all wszyskih! bóziaki! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piecyk.gazowy Re: STATYZTYGI 05.08.04, 22:11 Ej, no to kórde kól. No i ta fajny foróm jezd. Gratólójem Ci Szefofo!!! Cmoxy od pietzyka Iloeweju!!! Odpowiedz Link
dziuunia Re: STATYZTYGI 05.08.04, 22:13 no to sópeeeeeer!!!czeba teras gfiazdke takom zauatfidź pszy naswje rzeby była,bo najleprze forumy tak majom. Odpowiedz Link
biusciasta_aldona Re: STATYZTYGI 05.08.04, 22:36 Gratólacje alsoł ode mie. Ówielbiam Cie za pomys na takie sóper foróm. Pżytulam z całyh sił, tym rasem całóje goronco o ile jórz smyłaź makijarz, bo jeźli jedże nie - to dfa głośne cmoki w pofietrze obok karzdego policzka. Doprej nocy pszyjaciółko kohana Aldąka. Odpowiedz Link
fritzek Re: STATYZTYGI 05.08.04, 22:58 pszyjaciułki i pszyjaciele! jezdem nomalnie podbódofana jag tagie żeczy czytam!kohani jezdeśmy nomalnie fspaniali co nie? cmoxy w serdószka foral!!!! Odpowiedz Link
powerpuffgirl Re: STATYZTYGI 05.08.04, 23:02 jeju, jezdeźmy najkozmiejsi na śfiecie! lowe Natko dla Ciebie, hociasz mi sesa nie wysłałas z Indjuw myślałam,ze siem spodkamy w tej stajli szkole medytacji w Bumbajó Odpowiedz Link
nat.ka Re: STATYZTYGI 06.08.04, 21:42 ajlowe ju all tó! to fszysko dzienki wam i naszej tó lowe, ktura panóje! a rzeby sprawdzić, to czeba wejść w fora prywatne, tam w katalog: rużne, i tam posortować, np wg aktyfności, albo liczby fpisuw i włala!(to ostatnie słowo to ze francóska, tak muwił Pascal we sfym programie) cmokazzzzki! Odpowiedz Link
nonstop Re: STATYZTYGI 07.08.04, 09:30 nadka, ten Paskal co ma na imje Chekto? (a morze Chektor, nje jestem pewien) Odpowiedz Link
nat.ka Re: STATYZTYGI 07.08.04, 11:24 niee-e Chektor to hyba z jakiej ni...mi...mitologji był, nie? a ten to Błarzej )))))))))) Odpowiedz Link
nonstop Re: STATYZTYGI 07.08.04, 12:25 pjies to pewno ten kómpel Piezyga so to ma rowera jako fóre bess dahu Odpowiedz Link
nat.ka Re: STATYZTYGI 07.08.04, 12:39 a no no, ale jagby taki Błarzej Paskal (takie egzotyczne ma inicjały...) po mnię zajehau takim roverem to bym sie nie łobraziła! Odpowiedz Link
nonstop Re: STATYZTYGI 07.08.04, 12:53 ten BiPi to jezd ten nooo.... patentot nawtofy? Odpowiedz Link
e_katt Re: STATYZTYGI 06.08.04, 23:54 Kohana ałtorko tego códownego foróm! Chcjałam tylgo napizać, rze strarznje extra słowo nam zapodałaź "statyztygi". Podoba mi siem ono szaleńczo! Pozdrufki * Odpowiedz Link
nat.ka Re: STATYZTYGI 07.08.04, 11:25 fajne, nie? usłyszałam te słowo w porannej Telegrze na tivałenie jak grali. ajloweju i cmokazki! Odpowiedz Link
reniatoja Re: STATYZTYGI 08.08.04, 12:10 Nalerzy tesz podziełkowadź Ani md, ktura byla inisjantorkom calego tego forum bo fszyzkih wywalala ze sfojego forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html? f=20421 bo muwila rze jej te forum zasmiecamy a teraz maścilos nig jej tam nie smieci. Odpowiedz Link