pink_hamster 20.08.04, 22:53 hdze śe spytadź cz y tesz mogiem fzdompidź do Faszego kól klóbu trędi kozmo bo tesz hcem śe stadź bardźej glamór i fogle? lowju i cmox Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
powerpuffgirl Re: kłeszczyn 20.08.04, 22:55 no pefnie! my ajlowju fszystkje nowe kolerzanki i koleguf wery macz! caóski Odpowiedz Link
pink_hamster Re: kłeszczyn 20.08.04, 22:57 oł dżizaz to ja fas tesz allofju i fogle dźenks Odpowiedz Link
powerpuffgirl Re: kłeszczyn 20.08.04, 23:00 napisz nam coś o sobje. jaki lóbisz cióhy i kozmatyki i czym sie interesójesz (solarjum, czy fitnes czy tipsy...) Odpowiedz Link
pink_hamster Re: kłeszczyn 21.08.04, 09:26 lóbiem cióhy rurzowe i takie zarombiste inne kólowe jasne kolorki koham solarium a fytnez to tak ńe barco za to lóbiem tesz tipsy we fzorku rurzne abropo cióchuf nie wieće gdźe morzna kópidź topy rurzowe z pęta... pente.. z takom gfiazdkom pieńćoraminnom? sóham zespoó werdżin i jestem ih wielkom fankom i jeszcze lóbiem agilere bo tesz jest taka trohe chardrokowa pozdrufka i cmoks papadki Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: kłeszczyn 20.08.04, 23:05 Ale to siem szefowa Nadka ócieszy jag s órlpa wruci. Ja tesz siem cieszem i wogle cmokazzzki zto dwa forjóóóó! ** Odpowiedz Link
eirenne Re: kłeszczyn 20.08.04, 23:13 Pjecyg, a wjeż rze jezdeź podejzany??? Rze wycinaż Natke i dlatego jej nje ma na forómje! I nje morzeż sje wykrencadź, bo sam sje otgrarzałeź! DDD Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: kłeszczyn 20.08.04, 23:15 Ówarzaj bo Ciem ja zaras wytne i zobatszysz, hy, hy, hy! DDDDDDDDDDDDDDD Cmokazzzki Ejrenka, bo ja tylko rzartowaóem! ** Odpowiedz Link
eirenne Re: kłeszczyn 21.08.04, 00:04 Kto Cie tam wje, kjedy rzartójeż, hy hy hy!DDDDD Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: kłeszczyn 21.08.04, 15:44 Bo ja rzartowniź jezdem i rzartóje nąztob! DD Cmokazzzki! Ajlowjóóó ** Odpowiedz Link
nonstop Re: kłeszczyn 21.08.04, 10:05 haj nova kuleszanko, sfana pinkhamerem witamy w klóbie! Odpowiedz Link
trishika Re: kłeszczyn 21.08.04, 11:42 Ale fajnje rze jesteź z nami. Tó jest sóper i fajosko. Caóski! Lowe! Odpowiedz Link
myszka_211 Re: kłeszczyn 21.08.04, 14:42 Pjecyg, a sgatni kto Će broniu jak ćE POTEJSZEFAUY ćefczyny, no sgatnij kto no skatnij )))))))))))))))))))))))))) skatnij kto Će najmocniej loweD Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: kłeszczyn 21.08.04, 15:43 Oki, Myżka, dzięx, ja Ciebie tesz ajlowjó i wogle jesteś dakólest. Cmoxxxy! ** Odpowiedz Link