mokd 04.11.04, 16:40 witam! jakis czas temu ktos z Was pytal o prace w branzy farmeceutycznej lub medycznej. czy ten ktos jest nadal zainteresowany taka praca? jesli tak prosze o kontakt. pozdrawiam, G. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
acidos Re: Praca 05.11.04, 07:33 witam, jestem nbardzo zainteresownay, a najbardziej moja kobieta. dzieęki za odzew. może podaj jakieś szcegóły albo namiary na siebie. cięki i pozdrawiam Robert Odpowiedz Link Zgłoś
mokd Re: Praca 05.11.04, 09:18 czesc! to pewnie nie jest szczyt marzen ale mam pewna propozycje (a wlasciwie to moj Kuba, w imieniu swojego klienta) dla osoby znajacej biegle angielski lub francuski (znajomosc ta nie musi byc udokumentowana). jesli spelniacie te warunki to podajcie prosze swoj mail a ja wam przysle oferte - ok? pozdrawiam, G. Odpowiedz Link Zgłoś
mokd Re: Praca 05.11.04, 13:37 czesc! wlasnie przeslalam ci mail na podany adres. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
acidos Re: Praca 05.11.04, 14:33 wielkie dzięki za pomoc, przekazałem wszelkie inforamcje. Tylko, że Diana będzie się mogła skontaktować w poniedziałek. p.s. Jak transakcja :)) przejdzie pomyslnie wiszę dobre wino pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
acidos Re: Praca 12.11.04, 10:14 Dzięki za zainteresowanie i szybką odpowieź ale moja połowica nie zainteresowała się tą ofertą. pozdrawiam Robert Odpowiedz Link Zgłoś
skrzat23 Re: Praca 05.11.04, 16:52 Gosiu, ja też :) A tak w ogóle gdybyś coś wiedziała o pracy dla absolwentki prawa (branża farmaceutyczna preferowana) to proszę daj znać mnie albo Jackowi. Bardzo dziękuję. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
admka Re: Praca 12.11.04, 11:17 Cześć, Ja mam natomiast propozycję pracy dla osoby znającej się na kredytach, leasingach i ubezpieczeniach komunikacyjnych. Praca w salonie samochodowym - umowa o pracę. Płeć nie ma znaczenia liczy się wiedza i doświadczenie w sprzedaży. Dla zainteresowanych telefon Adam Kowalczyk 0 - 696 45 45 40 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś