Dodaj do ulubionych

DUŻA PACZKA DO KANADY

04.10.10, 20:25
Kochani Forumowicze, chciałabym wysłać do Kanady dwa fotele - spore i ciężkie. Czy ktoś z Was wysyłał kiedyś DUUUŻĄ przesyłkę przez Atlantyk? Pocztą? Statkiem? Kurierem? No i żeby nie trzeba było na taką wysyłkę brać kredytu.... Tylko proszę nie piszcie, że w Kanadzie mają fotele w sklepach, przesyłka jest sentymentalna i TAKICH foteli jak chcę posłać nie mają nigdzie na świecie!
Obserwuj wątek
    • krzychup78 Re: DUŻA PACZKA DO KANADY 05.10.10, 03:17
      sproboj poczte polska wiem ze ktos tak wysylal i bylo w miare taniej niz inni przewoznicy, pozatym firmy wysylajace paczki przez ocean tzw drobnica maja limity ze conajmniej 100kg lub 1m szescienny musisz poszukac cos w gdyni itp w panoramie firm na necie firm specjalizujacych sie w wysylce przez ocean. jest ich troche katalog.trojmiasto.pl/stocznie_i_przemysl_morski/transport_logistyka_i_spedycja_morska/ moze ten link bedzie pomocny ceny rozne i polowa nawet nie wie ze robi takie przesylki wiec musisz im wytlumaczyc ze takie male przesylki tez wysylaja smile
      • aharper Re: DUŻA PACZKA DO KANADY 11.10.10, 21:30
        Dzięki!
        • ewa-krystyna Re: DUŻA PACZKA DO KANADY 17.03.11, 23:10
          prosze daj mi rowniez znac jak cos znajdziesz smile
          potrzebuje przeslac dwie paczki po okolo 20 kg kazda z Polski do Toronto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka