kobraluca 30.01.10, 18:58 poddaje sie, Kajtek nie lubi puzzli wkladanych, choc kombinuje jak kon pod gore,zeby go jakos do nich zachecic chce sprobowac zwyklych puzzli(jigsaw) mozecie polecic grube, dobrej jakosci puzle dwuelementowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytkus Re: puzzle dwuelementowe 30.01.10, 20:39 Polecam puzzle podlogowe z duzymi elementami. M.in. Melissa & Doug takie produkuja. Dostaniesz je nawet w Toy's R Us. Polecam te o wycietych ksztaltach, moja corka bardzo lubila np. woz strazacki albo lokomotywe Thomas. Sa trwale, wciaz je mamy (czekaja na nastepnego uzytkownika). Takze puzzle z alfabetem bardzo sie przydaly do pozniejszej nauki liter w Kindergarten. www.puzzleworld.com/floor-puzzles.aspx?gclid=CPKE5-vtzJ8CFUVn5Qodq3kMzg Odpowiedz Link Zgłoś
edytais Re: puzzle dwuelementowe 01.02.10, 07:35 Nie mam puzzli dwuelementowych, ale mnostwo drewnianych Melissa & Doug i bardzo sa trwale. Ja kupilam na nie stojak metalowy an male i duze puzzle. Nie krytykuje tu, ale jesli synek nie lubi puzzli to moze odpusc i troche poczekaj. Nie kazde dziecko lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
kobraluca Re: puzzle dwuelementowe 02.02.10, 04:12 masz racje edytais, tak wlasnie robie wyciagam puzzle, probuje, nie ma zainteresowania, chowam, wyciagam po dwoch tygodniach i znowu probuje przypomnialo mi sie,ze mialam schowane w szafie te puzzle www.amazon.com/Infantino-Matching-Colors-Textures-Puzzles/dp/B00009KX73/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=toys-and- games&qid=1265080184&sr=8-2 Kajtek od razu zalapal, ukladalismy dzisiaj pare razy :) dziekuje wszystkim za linki :) Odpowiedz Link Zgłoś