jlena
21.08.12, 14:15
Witajcie,
wybieram się w listopadzie na kilka miesięcy na Florydę. Będę podróżować camperem, co oczywiście oznacza nocowanie na campingach. Przejrzałam już dość dogłębnie internet w poszukiwaniu najbardziej optymalnych campingów, czyli takich, które są przystępne cenowo i leżą w dość atrakcyjnym miejscu (choć zdaję sobie sprawę, że te dwie rzeczy mogą się wykluczać).
No i właśnie nie jest problemem znalezienie drogich campingów, co dla mnie oznacza 30$ w górę za 1 nocleg (będziemy podróżować w 2 osoby przez dłuższy okres i nie chcemy wydać majątku). Wiem, że Floryda nie jest tania, ale jak w każdym miejscu są droższe i tańsze opcje.
Udało mi się znaleźć kilka miejsc w cenie poniżej 10$ (bez prądu i wody) i mogłabym spać zamiennie na lepszych (droższych) i tańszych campingach.
W związku z powyższym chciałabym prosić o pomoc znawców tematu - czy możecie polecić jakieś sprawdzone campingi, położone w relatywnie dobrej lokalizacji (blisko wody, większego miasta), które są przystępne cenowo, a także jakieś primitive compgrounds za kilka $?
Będę wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam