lask13 06.07.04, 09:32 czy da się zobaczyć to co najważniejsze w NY w niecałe 4 dni? Zarezerwowałam hostel na Manhattanie. Nie chcę korzystać z żadnych zorganizowanych tour'ów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mijaczek Re: 4 dni w Nowym Jorku 06.07.04, 11:52 w 4 dni to można zwiedzić cały stan :o) Kup mapę, albo jeden z przewodników, zaznacz sobie co chcesz zobaczyć, podziel trasę na te 4 dni, np. dzień 1- od Battery Park do Soho, dzień 2 - Time Square i muzea, dzien 3 - itd... miłego pobytu w moim ukochanym mieście :o) Mia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojito Re: 4 dni w Nowym Jorku IP: *.bondi.pl 06.07.04, 12:55 Absolutnie sie da. Rozwaz tez zrobienie wyjatku z Tours i oplyn Manhattan z Circle Line. Pozdrowienia, m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goniaaa Re: 4 dni w Nowym Jorku IP: *.wurnet.nl / *.wur.NL 07.07.04, 11:47 Zdecydowanie sie da.Zalezy tylko co tak naprawde chcesz ogladac-jesli "z wierzchu" bez eksploracji muzeow czy takich tam-ok(Circle Line jest godna polecenia) .Ale jesli chcesz polazic np.po Metropolitan Museum of Art,nic z tego.Po samym tym muzeum mozna lazic tydzien. Baw sie dobrze! To swietne miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
lask13 Re: 4 dni w Nowym Jorku 07.07.04, 15:31 wielkie dzięki! bardzo jestem podekscytowana tym wyjazdem! to prezent na moje 30 ... urodziny;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MADI Re: 4 dni w Nowym Jorku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 10:19 zobacz na ten link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=205&w=13988445&a=14059634 PS. ja zatrzymałam się w hostelu niedaleko Central parku i w 5 dni zwiedziłam wszystko. Oczywiście bez przewodnika, kupionego jeszcze przed wyjazdem, to nie byłoby mozliwe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś