vanillafields
06.01.13, 13:35
Hej mamuski. Mam pytanie, co robicie w kwestii podrozy do Europy a potrzeby fotelika samochodowego? 2 lata temu polecialam sama z dwuletnia mala i w samplocie montowalam masz fotelik (Safety 1st Onside Air), na lotnisku odebrala nas rodzina samochodem z zamontowanym fotelikiem kuzyna mlodej (ten sam wiek). Pozniej mielismy rownoez pozyczony fotelik w samochodzie mojej mamy. W te wakacje lecimy juz w trojke z mezem i mam problem jak rozwiazac kwestie fotelikowa. W planach jest wypozyczanie auta na lotnisku w Berlinie na tydzien, i dojazd do Polski (okolo 2-2.5 h), troche zwiedzania. Nie chce wypozyczac niewiadomo czego razem z samochodem, ale moge miec problem z montowaniem naszego fotelika? Mloda jezdzi przodem, glownie w Nautilusie, mamy tez tez Safety 1st w zapasie. W czasie podrozy bedzie miala 4 i 3 m, jest mala, wlasciwie tez jeszcze zmiesci sie do Safety 1st tylem... Co byscie zrobily? Maz nie lubi opcji RF, udalo mi sie wymoc jazde tylem do 2.5 lat, teraz ja przekladac na podroz?? Nie planowalam juz fotelika w samolocie.....