Gość: ania IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 16.07.04, 11:38 Czy ktoś ostatnio przechodził odprawę "immigration" w San Francisco wlatując na wizie turystycznej? Bardzo się tam czepiają??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szybki Re: San Francisco IP: *.proxy.aol.com 17.07.04, 05:48 Raczej nie. To co slyszalem od innych.Pozd. z Kalifornii. Odpowiedz Link Zgłoś
brtlmj Re: San Francisco 17.07.04, 13:57 > Czy ktoś ostatnio przechodził odprawę "immigration" w San Francisco wlatując > na wizie turystycznej? Bardzo się tam czepiają??? Przyczepili mi sie do paszportu tymczasowego, bo czegos takiego nigdy przedtem nie widzieli. Wyslali mnie na "secondary", gdzie sobie wszystko kulturalnie wytlumaczylismy i wbili mi standardowe szesc miesiecy. Zadnych innych problemow nigdy mi nie robili. Bartek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: San Francisco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 01:38 Mój syn przekraczał 2 tyg. temu - bez problemu. W zeszłym roku tez ok. Wjazd dostał na 6 m-cy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: San Francisco IP: 217.113.224.* 18.07.04, 22:35 Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Mam do wyboru przylot do SF lub LA i zastanawiam się gdzie lepiej (a to już moja 4 podróż do USA). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brtlmj Re: San Francisco 19.07.04, 23:19 Jedna uwaga praktyczna :-) Jezeli przylecisz do SFO KLM-em, Virgin, albo pierwszym lotem BA, to radze wyciagac nogi w terminalu. Te trzy samoloty przylatuja prawie jednoczesnie, tak wiec minuta zaoszczedzona w "sterylnym korytarzu" moze sie przelozyc na pol godziny w kolejce do "immigration". Bartek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graż Re: San Francisco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 16:38 Czepiają sie mie mniej niż wszędzie, po przebudowie terminala pare lat temu jest troche wygodniej. Mnie oprócz urzędnika z odprawy paszportowej pytało 5-ciu gości: o cel wizyty, czy mam faceta w US, do kogo jadę, ile zamierzam zostać, kim są rodzice, jakie mam wykształcenie, co studiuję, itp. brakowało tylko lampki w oczy :) - to troche było upokarzające ale okazało się niegroźne. Miłych wakacji!!! FANTASTYCZNE MIASTO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: San Francisco IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.07.04, 17:21 Ale macie super, też bym tak chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdwefwef Monia a fajna dupa jestes? IP: *.client.comcast.net 02.08.04, 02:55 Jak jestes fajna dupa to przysle ci bilet na wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: San Francisco IP: *.acn.waw.pl 27.07.04, 13:00 na SFO jest bardzo mily maly pan od pierwszej kontroli, ktory zna kilka slow po polsku, wiec nie zdziw sie jak uslyszysz "dziendobry". Ja akurat mialem wize studencka, ale mysle ze na turystycznej bedzie podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: San Francisco IP: *.acn.waw.pl 28.07.04, 18:21 czepiaja sie-ja latam tam co roku i w zeszlym zaczely sie straszne schody-facet mnie maglowal przez 10 min (zawsze ok 1,5:) w tym roku dodatkowo skanowanie palcow i zdjecie ale za to krocej.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fbdb dfbdfb miasto pedalow IP: *.client.comcast.net 02.08.04, 02:53 dziecko daj se spokouj z SF to miasto pedalow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: miasto pedalow IP: 217.113.224.* 02.08.04, 21:47 wiem ze to miasto homoseksualistów. Ale ja mam tam tylko międzylądowanie. Docelowo LAX. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś