Gość: marylou IP: *.hfc.comcastbusiness.net 04.05.13, 17:19 Hi, W czerwcu bede miala atrakcyjny wybor spedzenia tygodnia w Cape May lub Ocean City. Czy ktos znajacy okolice moze pomoc mi w wyborze miejsca? Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porterhouse Re: New Jersey Shore 09.05.13, 00:22 Nie bylem w zadnym ale powiem ci jak Amerykanie pisza o tych dwoch miejscach. Jedno i drugie ma znakomite szerokie plaze jakkolwiek woda w Ocean City moze sie wydac ciut cieplejsza. Atmosfera tych miejsc jest troche inna - Ocean City jest znacznie wiekszym miejscem, ma duzo wysokich hoteli i potrafi byc zawalone ludzmi, to takie miasto. Cape May natomiast jest duzo bardziej swojskie, mniejsze, zadnych drapaczy chmur, przytulne, bardziej eleganckie, lepsze dla relaksu, ma tez duzo historycznych wiktorianskich budynkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marylou Cape May IP: *.hfc.comcastbusiness.net 09.05.13, 15:20 Dziekuje za odpowiedz. Wybralam Cape May. Czytalam obszernie na interesujacy mnie temat. Opinie potwierdzaja to co piszesz. Jestem przyjemnie podeksytowana perspektywa spedzenia tygodnia w Cape May. www.bing.com/images/search?q=Cape+May&FORM=HDRSC2 Pozdrowienia - ml Odpowiedz Link Zgłoś