Dodaj do ulubionych

Prezent dla 7-latki w Polsce

24.05.13, 17:27
Dziewczyny, doradźcie mi proszę co kupić siedmiolatce w Polsce na prezent urodzinowy.
Zupełnie nie orientuję się co mogą chcieć dziewczynki w tym wieku.
Do tej pory wysyłałam zamówione prezenty a w tym roku sama zainteresowana powiedziała, że chce niespodziankę.
Będę wdzięczna za wszelkie sugestie.
Obserwuj wątek
    • parasol-ka Re: Prezent dla 7-latki w Polsce 26.05.13, 17:17
      Moja córka jest w zbliżonym wieku I uwielbia wszystkie "arts and crafts". Możesz zapytać na forum "emama", co jest teraz modne dla dziewczynek w tym wieku w Polsce.
      • edytkus Re: Prezent dla 7-latki w Polsce 28.05.13, 06:41
        parasol-ka napisała:

> Moja córka jest w zbliżonym wieku I uwielbia wszystkie "arts and crafts".

W Toys'R'Us sa takie zestawy. Moja corka bedac w tym wieku powiozla do Polski jakies tatuaze z koralikami. Moja Mama mowila ze dzieci z calego osiedla sie ustawialy w kolejce blokujac klatke ;) To byl ten zestaw www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3424057
        Kilka razy kupowalam zestawy tej marki Totally Me. Straszny balagan ale corka miala frajde.

Z innych pomyslow to moze zestaw Lego Friends. Albo seria lalkowa Monster High. A moze fajny zegarek? Tak naprawde pomyslow jest sporo ale zalezy jakie ta dziewczynka ma zainteresowania.
        • amelka75 Re: Prezent dla 7-latki w Polsce 31.05.13, 08:15
          Ja sie podlacze do pytania, co dla dziewczynki osmioletniej, ktora byla u komunii wiec pewnie dostala mnostwo prezentow, wiec co moglabym przywiesc stad jako spozniony present? Co daje sie teraz w Polsce na takie okazje?
          • parasol-ka Re: Prezent dla 7-latki w Polsce 31.05.13, 14:33
            W Polsce to przypuszczam, że coś wypasionego, zwłaszcza od "cioci z Ameryki". Pewnie laptopa albo iPada;)
            • edytkus Re: Prezent dla 7-latki w Polsce 31.05.13, 17:37
              parasol-ka napisała:

> W Polsce to przypuszczam, że coś wypasionego, zwłaszcza od "cioci z Ameryki". P
              > ewnie laptopa albo iPada;)

ano wlasnie, szczeka opada jakie prezenty dzieciaki dostaja w PL na komunie. Ogolna zasada chyba jest taka ze prezent (koniecznie cos z elektroniki) musi kosztowac min. 2/3 miesiecznej pensji ;) tak wiec jest pole do popisu ;)
              • amelka75 Re: Prezent dla 7-latki w Polsce 01.06.13, 07:50
                szalenstwo prezentowe na komunie trwa juz od dawna. ciotka z ameryki niestety niezaszalaje po tym jak kupila wlasnie bilety do polski..lol. a laptopy i ipady pewnie juz ma...
        • amartadww Re: Prezent dla 7-latki w Polsce 31.05.13, 22:46
          Moja szesciolatka lubi Lego Friends

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka