Gość: Dorota IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 20:26 Uwaga dla wszystkich kto chce wyjechac na intership!!!! Firma Migacz Travel i Emi-Tour dla mnie są beznadziejne. Stracony czas, nerwy i pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnus_dei2 Re: Intership 25.08.04, 00:46 wobec tego co radzisz odnośnie I N T E R N S H I P U-bo planuje wyjechać za poł roku-czego unikać- a może samemu załatwiać-też nie ufam tym z migacza-byłam niezadowolona z Work&Trawel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Intership IP: 193.111.166.* 26.08.04, 09:16 tez bede wyjezdzac za pol roku.Do ktorego miasta lecisz i na ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Intership IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.04, 20:17 Wszystko zalezy od tego z jakim sponsorem wspolpracuje biuro podrozy. Teraz zaczelam dzialac ze Student Point w Warszawie. Sponsor www.interexchang.org ma siedzibe w Nowym Yorku i ma dobra opinie. Wyslalam do nich dokumenty i czekam na opdpopiedz pozniej napisze jak bedzie. Powiem ze ogolnie to jest bardzo trudno.Migacze zawracali mnie dupe od kwietnia.Pracodawca czeka na mnie od maja. Koszmar... Radze juz teraz znalesc pracodawce i napisac wspolnie z nim traning plan bo to jest bardzo czasochlonnne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Intership IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.04, 20:20 Wszystko zalezy od tego z jakim sponsorem wspolpracuje biuro podrozy. Teraz zaczelam dzialac ze Student Point w Warszawie. Sponsor www.interexchang.org ma siedzibe w Nowym Yorku i ma dobra opinie. Wyslalam do nich dokumenty i czekam na opdpopiedz pozniej napisze jak bedzie. Powiem ze ogolnie to jest bardzo trudno.Migacze zawracali mnie dupe od kwietnia.Pracodawca czeka na mnie od maja. Koszmar... Radze juz teraz znalesc pracodawce i napisac wspolnie z nim traning plan bo to jest bardzo czasochlonnne. Odpowiedz Link Zgłoś