softtouch 30.08.04, 19:55 Zapraszam serdecznie na nowo otwarte forum POLONIA W KANADZIE forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23100 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luanaa Re: FORUM POLONIA W KANADZIE 30.08.04, 22:21 Ech, Polacy... Moze kazde z nas zalozy swoje prywatne forum o Kanadzie, na korym bedzie ustalalo reguly wedlug siebie? Mamy juz dwa fora o Kanadzie: "Kanada i jej Polonia" forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23005Za zaproszenie dziekuje oraz "Kanada - Odpowiedz Link Zgłoś
rainforest Re: FORUM POLONIA W KANADZIE 30.08.04, 22:33 luanaa napisała: > Ech, Polacy... a jacy my tam Polacy? my pochodza z Polski, ale Polska nas nigdy nie chciala :( > Moze kazde z nas zalozy swoje prywatne forum o Kanadzie, > na korym bedzie ustalalo reguly wedlug siebie? a moze skasujemy tych wszystkich prywaciarzy, ktorzy otwieraja te fora tylko dla osobistych raczej niskich celow i wszystko wroci to normy nawet na jednym forum niewiele jest postow pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
luanaa Re: FORUM POLONIA W KANADZIE 30.08.04, 22:52 > a jacy my tam Polacy? oo, w takim razie bardzo przepraszam Moze zaluz forum dla Kanadyjczykow na kanadyjskim portalu, po angielsku lub francuzku? > a moze skasujemy tych wszystkich prywaciarzy, ktorzy > otwieraja te fora tylko dla osobistych raczej niskich celow > i wszystko wroci to normy 1. Ty tez zalozylas forum prywatne. 2. Kiedy bylo normalnie? Zanim powstalo forum o Kanadzie i istnialo forum USA i Kanada? Osobiscie uwazam forum o Kandzie za potrzebne. > nawet na jednym forum niewiele jest postow 1. Masz chyba na mysli forum "Kanada i jej Polonia", ktore istnieje od kilku dni i ma ok. 180 wpisow. 2. No widzisz, i po co sie jeszcze rozmieniac na drobne? Takie jest moje zdanie. GOOD LUCK! Niech wygra najlepsze. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
rainforest Re: FORUM POLONIA W KANADZIE 30.08.04, 23:10 luanaa napisała: > > a jacy my tam Polacy? > oo, w takim razie bardzo przepraszam > Moze zaluz forum dla Kanadyjczykow na kanadyjskim portalu, > po angielsku lub francuzku? te zlosliwosci to chyba niepotrzebne? > > > a moze skasujemy tych wszystkich prywaciarzy, ktorzy > > otwieraja te fora tylko dla osobistych raczej niskich celow > > i wszystko wroci to normy > > 1. Ty tez zalozylas forum prywatne. luanaa dla wyjasnienia jestem facet i nie mam nic wspolnego z ana1p czy dradam czy tez zalozycielem 3-ego forum czy masz jakas przyjemnosc w tych nienawistnych oskarzeniach? > 2. Kiedy bylo normalnie? > Zanim powstalo forum o Kanadzie i istnialo forum USA i Kanada? > Osobiscie uwazam forum o Kandzie za potrzebne. wielu ludzi nie bedzie nigdy pisalo na zamknietych forach ci co to lubia prosze bardzo, good luck > > > > nawet na jednym forum niewiele jest postow > 1. Masz chyba na mysli forum "Kanada i jej Polonia", > ktore istnieje od kilku dni i ma ok. 180 wpisow. no wiec po co przychodzisz tutaj jezeli tam tak duzo wpisow? niech to forum umrze smiercia naturalna i problem sie rozwiaze > > 2. No widzisz, i po co sie jeszcze rozmieniac na drobne? > > > Takie jest moje zdanie. > > GOOD LUCK! > Niech wygra najlepsze. a niech wygra, jak taka jest polska natura aby sie klocic, odszczepiac oddzielac to niech i tak bedzie, zyjcie sobie w blogo i spokojnie ja tam za polaczkowatym odgornie kontrolowanym podworkiem nie tesknie wyglada na to, ze sie niewiele nauczyliscie o ludzkiej naturze na przykladzie forum ana1p pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
luanaa Re: FORUM POLONIA W KANADZIE 30.08.04, 23:16 "Wolnoc Tomku w swoim domku". Nie gniewaj sie! :) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
rainforest Re: FORUM POLONIA W KANADZIE 30.08.04, 23:31 luanaa napisała: > "Wolnoc Tomku w swoim domku". > > Nie gniewaj sie! > > :) > > Pzdr. > alez ja sie nie gniewam, tylko sie dziwie skad biora sie te wszystkie niezdrowe i niepotrzebne emocje? na szczescie to tylko jest forum... pzdr :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ala84tol Re: FORUM POLONIA W KANADZIE 31.08.04, 20:08 luanaa napisała: > Ech, Polacy... > Moze kazde z nas zalozy swoje prywatne forum o Kanadzie, > na korym bedzie ustalalo reguly wedlug siebie? Dokladnie sprawdza sie moja wersja analityczna. Ktos dostaje sraczki kanadyjsko- polskiej i obnosi sie z tym po calym portalu GW Odpowiedz Link Zgłoś
lancelot48 Re: FORUM POLONIA W KANADZIE 03.09.04, 21:11 luanaa napisała: > Ech, Polacy... > Moze kazde z nas zalozy swoje prywatne forum o Kanadzie, > na korym bedzie ustalalo reguly wedlug siebie? > A co to komu przeszkadza. Chcesz to zaloz sama nastepne forum o Kanadzie. Czy uwazasz, ze w tym zjawisku jest cos zlego. Jak zauwazylem na jednym i na dugim nikt nikogo blotem nie obrzuca, mam namysli walke konkurencyjna. Jest to niewatpliwie ewenement w skali swiata. Nieuwazasz? > Mamy juz dwa fora o Kanadzie: > > "Kanada i jej Polonia" > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23005Za zaproszenie dziekuje > > oraz > > "Kanada - Odpowiedz Link Zgłoś
luanaa Re: FORUM POLONIA W KANADZIE 03.09.04, 22:42 Waleczny lancelot48 napisal: > A co to komu przeszkadza. Chcesz to zaloz sama nastepne forum o Kanadzie. Czy > uwazasz, ze w tym zjawisku jest cos zlego. Nie, nie zaloze, bo istnieja juz TRZY, nie mam natury krolika. Reszta odpowiedzi - jak pod glownym watkiem. ...>Jak zauwazylem na jednym i na dugim > nikt nikogo blotem nie obrzuca, mam namysli walke konkurencyjna. Jest to > niewatpliwie ewenement w skali swiata. Nie wiem jak Ty, ale Twoj nick jest nowy na forach o Kanadzie, na ktorych ja pisuje od poczatku ich istnienia. Calkiem pokazna liczba postow, zostala z 1. forum o Kanadzie skasowana przez administratorke (w pewnym sensie byla ona szykanowana). Najwyrazniej Ty nie orientujesz sie, co do relacji istniejacych pomiedzy kilkoma osobami udzielajacymi sie szczegolnie na pierwszym forum o Kanadzie - "Kanada--jej realia". Powstanie drugiego forum - "Kanada i jej Polonia", bylo zreszta wynikiem jednej z (nazwijmy to) wasni. Trzecie forum - "Polonia w Kanadzie" powstalo zaraz po drugim, ni z gruszki ni z pietruszki. I niech se rosnie. A ze mam takie a nie inne zdanie na temat kroliczego rozmnazania sie for o tej samej tematyce.. >nikt nikogo blotem nie obrzuca, mam namysli walke konkurencyjna. masz na mysli, ale nie znasz sytuacji. >Nieuwazasz? Tak wlasnie uwazam, jak powyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
lancelot48 Re: FORUM POLONIA W KANADZIE 04.09.04, 06:37 luanaa napisała: > Waleczny lancelot48 napisal: Tylko nie waleczny, tylko nie waleczny. Bobra? Ja nie walcze ja tylko siem przygladam. > Czy > uwazasz, ze w tym zjawisku jest cos zlego. Brak stosunku do pytania oznacza oziemblosc w temacie. Ponawiam pytanie. Czy uwazasz ze jest w tym cos zlego? > Nie, nie zaloze, bo istnieja juz TRZY, nie mam natury krolika. No i chwala na wysokosciach. Rozumiem, ze te wszystkie fora co powstaja na GW to wytwor kroliczych plasow. Jak widzisz sama. Ty i ja nalezymy do ludzi co to tylko na gotowe a inni niech walcza. Ja nie walcze ja tylko siem przygladam. > na ktorych ja pisuje od poczatku ich istnienia. Calkiem pokazna liczba postow, > zostala z 1. forum o Kanadzie skasowana przez administratorke (w pewnym No z tych co zostaly mozna sie tego czy tamtego domyslec. Niemniej jednak twierdze, ze to historia dosc odlegla jako ze na forum kilka dni czy tydzien to jak w zyciu cale dziesieciolecia. Nieuwazasz? Przeciez masz olbrzymie w temacie doswiadczenie. > Najwyrazniej Ty nie orientujesz sie, co do relacji istniejacych pomiedzy > kilkoma osobami udzielajacymi sie szczegolnie na pierwszym forum o Kanadzie - Bardzo cie prosze. Oswiec mnie. Bede wdzieczny i moze to mnie uchroni od ewentualnych szykan. Ja nie walcze. Ooops. Juz o tym pisalem. > >nikt nikogo blotem nie obrzuca, mam namysli walke konkurencyjna. > > masz na mysli, ale nie znasz sytuacji. Powtarzam. Nic takiego nie widze. Dla mnie to sie liczy co widze. Nie ma blota. Jest cisza i spokoj. Ktos nawet napisal tam o opamietaniu sie. Moze to pomoglo? PS. W sprawie tego walczacego. Ja nie walcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: FORUM POLONIA W KANADZIE IP: *.185-130-66.mc.videotron.ca 30.08.04, 22:41 czy to znowu ta walnieta ana1p zaklada nowe forum Odpowiedz Link Zgłoś
ala84tol Re: FORUM POLONIA W KANADZIE 31.08.04, 20:20 Gość portalu: myszka napisał(a): > czy to znowu ta walnieta ana1p zaklada nowe forum ana1p to dradam1 buhahaha ciekawie to wykonbinowal ten nasz doktorek z Alberty a takze starypierdola nie ma biedaczek co robic a na necie jest info ze pracuje w dwu szpitalach, przyjmuje dodatkowo pacjentow, administruje liste dyskusyjna o polskich lekarzach, jest bardzo aktywny na kilku innych listach, jest wybitnie aktywny na calym portalu Gazety Wyborczej. Czy wy ludzie macie bielma na oczach i nie widzicie ze ten czlowiek nie jest w stanie tego wszystkiego wykonac chyba ze jest psychopata i siedzi tylko na forach GW buhahaha a te wiadomosci o nim na necie to jest wszystko bs tak samo jak jego ta cala lekarska praktyka buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kveldulv Re: FORUM POLONIA W KANADZIE 01.09.04, 00:11 gadasz tak jakbys zazdroscil ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luanaa Re: FORUM POLONIA W KANADZIE 01.09.04, 00:26 > ana1p to dradam1 buhahaha ciekawie to wykonbinowal ten nasz doktorek z Alberty > a takze starypierdola no musialby miec roztrojenie jazni, I don't think so :) >na necie jest info ze pracuje > > w dwu szpitalach, przyjmuje dodatkowo pacjentow, administruje liste dyskusyjna > o polskich lekarzach, jest bardzo aktywny na kilku innych listach daj poczytac :) pozdrowienia P.S. A ja sie zastranawiam ilu nickow Ty uzywasz... i jakich (henryszum? ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś