Dodaj do ulubionych

costco czy bj's

25.10.04, 17:29
Drogie Mamy,

Chcialam zapytac ktory magazyn jest wg Was lepszy? Do tej pory mialam karte
do BJ's a teraz tesciowa namowila mnie na zmiane na Costco, ale sama nie
wiem... Co najczesciej tam kupujecie i co sie najbardziej oplaca?

Pozdrawiam,
Marta z Ola
Obserwuj wątek
    • bozena73 Re: costco czy bj's 26.10.04, 17:33
      Ja tez mialam na poczatku karte do BJ's gdyz byl bardzo blisko naszego domu,
      ale przekonalam sie ze Costco ma lepsze jedzonko, te ktore lubimy jak wedzony
      salmon, nasze ulubione ciasta rogallah, croisannts i pyszne krewetki.
      Dlatego mam teraz karte do Costco i wlasnie tam sie wybieramy na nasze pierwsze
      zakupy dla malenstwa czyli pieluchy :-)))))
      Pozdrawiam.
      Bozena
      • edytkus Re: costco czy bj's 27.10.04, 05:03
        W mojej okolicy sa tylko sklepy BJ's wiec nie mam wyboru, w towarze tez nie bo asortyment raczej
        ubogawy. W dodatku w tym do ktorego jezdzimy najczesciej za kazdym razem przekladaja towary z
        miejsca na miejsce - dosc wnerwiajace. No i czasem w lokalnym A&P mozna kupic taniej :O
    • xerius Re: costco czy bj's 27.10.04, 05:26
      Oj z tym przestawianiem towarow to naprawde porazka. Smigam za kazdym razem po
      wszystkich katach i trace czas na szukanie.
      Do Costco sie zrazilam ( mieso ), ale oszczedze Wam szczegoly, niesmaczne...
      Kupuje tam z reguly bounty, worki na smieci, charmin, plyn do prania i plukania
      i kawe.
      Kasia
      • marthas Re: costco czy bj's 27.10.04, 17:51
        > Do Costco sie zrazilam ( mieso ), ale oszczedze Wam szczegoly, niesmaczne...
        > Kupuje tam z reguly bounty, worki na smieci, charmin, plyn do prania i
        plukania

A ja wlasnie w ostatni weekend kupilam duzy kawal wieprzowiny... przy dzieleniu
        na kotlety nie zauwazylam niczego niepokojacego...? Ale gereralnie kupuje
        podobnie czyli glownie chemie do prania, reczniki papierowe i itp. I kilka razy
        do roku, robie zakupy jedzeniowe przed impreza rodzinna (rodziny ponad 30
        osob) - hitem sa takie male eklerki, nie pamietam nazwy, ktore sa zamrozone.
        Ostano jak bylam trafilam na przebranie dla mojej cory na hallowen, taki, zebym
        mogla ja ubrac grubo pod kostium (chociaz nie wiem jak ona zniesie ta zabawe,
        bo panicznie sie boi tych wszystkich potworow...:(

Pozdrawiam,
        Marta z Ola
        • xerius Re: costco czy bj's 02.11.04, 04:08
          To bylo juz jakis czas temu, mieso bylo cielece (eskalopki), byly w nim
          (swiezym, rozowym) biale zywe gasienice, cale mnostwo. Oddalam poprostu, ale
          moze moglam zrobic troche szumu. I tak dzis to nie ma znaczenia, niemniej
          jednak latwo sie zrazam i kupowac miesa juz tam nie bede. A wieprzowine moj
          tata tam kupuje od lat w duzych ilosciach ( do restauracji) i nigdy nie bylo
          problemow. To byl ten jeden raz, mam nadzieje.
          Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka