Gość: dawid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 17:30 czesc ma taki pytanie moze ktos wie: Jakie warunki trzeba spelniac zeby mozna pracowac jako strazka w USA? Jak wygladaja testy sprawnosciowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vip-1 Re: fire fighter USA 17.11.04, 17:43 -trzeba nadstawic ryja pod 5 kopniakow starym butem wojskowym, jestes zainteresowany szmatlawcu? Wlasnie przeprowadzam rekrutacje.- Little v. with big D. Pozdrawiam i zalaczam serdeczne kopniaki. (Na ogol jestem mily ale potrafie tez byc bardzo agresywna swinia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: fire fighter USA IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 17.11.04, 18:20 Vip, czy ty masz jakies problemy emocjonalne ? Zaczynam sie powaznie zastanawiac, czy naprawde nie jestes chory. Po co ty to wszystko piszesz ? Tak sie dowartosciowujesz? Czlowieku, daj sobie juz spokoj. To nikogo juz nie bawi. Najlepsza reakcja jest jej brak , wiec zauwaz , ze juz nikt nie reaguje . Ja tez przestane. Odpowiedz Link Zgłoś
drizzlys Re: fire fighter USA 17.11.04, 18:54 Napisz do mnie. Pracuje dla strazy pozarnej dla jednego z najwiekszych miast USA na zachodnim wybrzezu Odpowiedz Link Zgłoś