Gość: ewa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 13:13 Czy ktoś robił doktorat w Stanach i może udzielić mi bliższych informacji na ten temat? Każda wskazówka jest dla mnie bardzo cenna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maria Re: doktorat w Stanach IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 21:34 Na finiszu doktoratu jest mój syn.Własnie wybieram się na obronę doktoratu.Lecę na to ważne wydarzenie zyciowe . Trwało to cztery lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: doktorat w Stanach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 19:45 Bardzo zależy mi informacjach dotyczących opłat za studia doktoranckie i formalności z tym związanych. Czy mogłaby mi pani udzielić takich informacji lub jeśli można, czy mogłabym prosić o kontakt z synem. Mój e- mail: evahelen@o2.pl .Z góry serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: doktorat w Stanach IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 13:33 NAPISAŁAM LIST I MI SIĘ WRÓCIŁ SPRÓBUJĘ PONOWNIE DROGA EWO CZY DOBRZE ZAADRESOWAŁAM evahelen.@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygmunt CZY DOBRZE ZAADRESOWAŁAM IP: *.tnt3.clearwater.fl.da.uu.net 17.05.02, 03:49 Gość portalu: Maria napisał(a): > NAPISAŁAM LIST I MI SIĘ WRÓCIŁ SPRÓBUJĘ PONOWNIE DROGA EWO > CZY DOBRZE ZAADRESOWAŁAM > evahelen.@o2.pl ======================== Oczywiscie ze zle zaadresowalas. Powinno byc bez kropki: evahelen@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: doktorat w Stanach IP: *.sdf.bellsouth.net 21.05.02, 19:21 Dzieki za list i zyczenia - spelnily sie w 200%.Wlasnie pisze do Ciebie juz ze Stanow.Zycze Tobie realizacji Twoich wspanialych planow.Przepraszam tu nie ma polskich czcionek. Serdecznie pozdrawiam MG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZYGMUNT NIE KONIECZNIE 4 LATA IP: *.tnt3.clearwater.fl.da.uu.net 17.05.02, 03:52 Gość portalu: Maria napisał(a): > Na finiszu doktoratu jest mój syn.Własnie wybieram się na obronę doktoratu.Lecę > na to ważne wydarzenie zyciowe . Trwało to cztery lata. ======================== NIE KONIECZNIE 4 LATA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debilek Re: NIE KONIECZNIE 4 LATA IP: *.sdf.bellsouth.net 21.05.02, 19:17 Masz racje drogi geniuszu - mozna w cztery miesiace Szanowny Panie Zygmuncie Odpowiedz Link Zgłoś