Dodaj do ulubionych

doktorat w Stanach

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 13:13
Czy ktoś robił doktorat w Stanach i może udzielić mi bliższych informacji na
ten temat? Każda wskazówka jest dla mnie bardzo cenna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Maria Re: doktorat w Stanach IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 21:34
      Na finiszu doktoratu jest mój syn.Własnie wybieram się na obronę doktoratu.Lecę
      na to ważne wydarzenie zyciowe . Trwało to cztery lata.
      • Gość: ewa Re: doktorat w Stanach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 19:45

Bardzo zależy mi informacjach dotyczących opłat za studia doktoranckie i
        formalności z tym związanych. Czy mogłaby mi pani udzielić takich informacji
        lub jeśli można, czy mogłabym prosić o kontakt z synem. Mój e- mail:
        evahelen@o2.pl .Z góry serdecznie dziękuję.
        • Gość: Maria Re: doktorat w Stanach IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 13:33
          NAPISAŁAM LIST I MI SIĘ WRÓCIŁ SPRÓBUJĘ PONOWNIE DROGA EWO
          CZY DOBRZE ZAADRESOWAŁAM
          evahelen.@o2.pl
          • Gość: zygmunt CZY DOBRZE ZAADRESOWAŁAM IP: *.tnt3.clearwater.fl.da.uu.net 17.05.02, 03:49
            Gość portalu: Maria napisał(a):

> NAPISAŁAM LIST I MI SIĘ WRÓCIŁ SPRÓBUJĘ PONOWNIE DROGA EWO
            > CZY DOBRZE ZAADRESOWAŁAM
            > evahelen.@o2.pl

========================

Oczywiscie ze zle zaadresowalas.
            Powinno byc bez kropki: evahelen@o2.pl

• Gość: Maria Re: doktorat w Stanach IP: *.sdf.bellsouth.net 21.05.02, 19:21
          Dzieki za list i zyczenia - spelnily sie w 200%.Wlasnie pisze do Ciebie juz ze
          Stanow.Zycze Tobie realizacji Twoich wspanialych planow.Przepraszam tu nie ma
          polskich czcionek.
          Serdecznie pozdrawiam
          MG
      • Gość: ZYGMUNT NIE KONIECZNIE 4 LATA IP: *.tnt3.clearwater.fl.da.uu.net 17.05.02, 03:52
        Gość portalu: Maria napisał(a):

> Na finiszu doktoratu jest mój syn.Własnie wybieram się na obronę doktoratu.Lecę
        > na to ważne wydarzenie zyciowe . Trwało to cztery lata.

========================
        NIE KONIECZNIE 4 LATA

• Gość: debilek Re: NIE KONIECZNIE 4 LATA IP: *.sdf.bellsouth.net 21.05.02, 19:17
          Masz racje drogi geniuszu - mozna w cztery miesiace Szanowny Panie Zygmuncie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka