Gość: Anka IP: *.dyn.optonline.net 17.12.04, 23:37 Czy ktos jest z New Hyde Park NY --USA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: china_doll Re: New Hyde Park IP: *.dyn.optonline.net 18.12.04, 07:57 Ja mieszkam niedaleko New Hyde Park; apropo samego NHP to mieszka tam moja ciotka, a co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: china_doll Re: New Hyde Park IP: *.dyn.optonline.net 18.12.04, 08:05 Jak cos to pisz na maila NY9ballgirl@aol.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: New Hyde Park IP: *.dyn.optonline.net 23.12.04, 07:37 Mieszkam w New Hyde Parku i............masz jakies pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VOYTEK Re: New Hyde Park IP: *.dyn.optonline.net 23.12.04, 18:59 NO ANKA CO Z TOBA? NEW HYDE PARK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: New Hyde Park IP: *.dyn.optonline.net 23.12.04, 21:56 Juz dobrze nie krzycz !! juz sie odzywam. Co mam Ci odpowiedziec? po prostu towarzystwa poszukuje jakiegos - pomyslalam ze polak polaka zrozumie ( nie wszyscy sa dla siebie wrogami ) Nie znam tu prawie nikogo wiec milo znalesc bratnia dusze. To wszytko... nara.. papa. PS. Wesolych, zdrowych i szczesliwych Swiat Bozego Narodzenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voytek Re: New Hyde Park IP: *.dyn.optonline.net 26.12.04, 02:00 aaaa bolca szukasz? ja mam juz swoja zonke wiec przykro mi, wesolego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: New Hyde Park IP: *.dyn.optonline.net 26.12.04, 03:17 Czlowieku jeszcze raz uprzejmie donosze ze szukam przyjaciol, znajomych i.t.d. - meza mam juz !!! PS.Jak masz zonke to ja pilnuj - bo zone latwiej stracic jak ja znalesc. Odpowiedz Link Zgłoś