Dodaj do ulubionych

Przedluzanie wizy

IP: *.ne.client2.attbi.com 09.07.02, 18:37
Mam pytanie odnosnie przedluzania wizy. Nie chodzi mi o konkrety , tylko o konsekwencje. Czy bedac w
Stanach przed uplywem jednej wizy i proszac o przedluzenie sa pozniej jakies zle tego konsekwencje w
konsulacie Polskim ? Zakladajac ze wracam , juz nie wazne czy po pozytywnym rozpatrzeniu mojej
prosby czy odmowie , czy starajac sie kiedys w przyszlosci o wize sa jakies problemy ?
Mialoby to jakikolwiek wplyw na to gdyby ktos z mojej najblizszej rodziny sie staral ?
Czy w komputerze w Ambasadzie wstukujac moje nazwisko pojawiaja sie takze moi rodzice i
rodzenstwo ?
Z gory wielkie dzieki za jakiekolwiek informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: Jurek Re: Przedluzanie wizy IP: *.244.100.238.Dial1.NewYork1.Level3.net 10.07.02, 06:00
      Konsulat Polski nie ma nic do Twojej wizy - Natomiast Konsulat USA w Polsce dysponuje tylko
      Twoimi danymi ktore im sama udzielisz oraz wszystkimi danymi z USA. Czyli dokladnie nie wiedza kim
      jest Twoja rodzina (bo danych Polski Rzad/urzad nie ma prawa udzielac i vice versa), ale z USA beda
      mieli informacje ze staralas sie o przedluzenie wizy (ktore zalatwiasz na miejscu w USA w urzedzie INS).
      Co do przedluzenia to musi byc naprawde powazny powod aby je otrzymac. Jakies sprawy legalne, jakas
      ciezka lub zakazna choroba itp...
    • Gość: Samia Re: Przedluzanie wizy IP: 157.25.84.* 23.07.02, 12:08
      Gość portalu: Aga napisał(a):

> Mam pytanie odnosnie przedluzania wizy. Nie chodzi mi o konkrety , tylko o
      kons
      > ekwencje. Czy bedac w
      > Stanach przed uplywem jednej wizy i proszac o przedluzenie sa pozniej jakies
      z
      > le tego konsekwencje w
      > konsulacie Polskim ? Zakladajac ze wracam , juz nie wazne czy po pozytywnym
      ro
      > zpatrzeniu mojej
      > prosby czy odmowie , czy starajac sie kiedys w przyszlosci o wize sa jakies
      pr
      > oblemy ?
      > Mialoby to jakikolwiek wplyw na to gdyby ktos z mojej najblizszej rodziny sie
      s
      > taral ?
      > Czy w komputerze w Ambasadzie wstukujac moje nazwisko pojawiaja sie takze
      moi
      > rodzice i
      > rodzenstwo ?
      > Z gory wielkie dzieki za jakiekolwiek informacje

Chryste..a co ma do tego Polski Konsulat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ich naprawde malo
      interesuje czy Ty sobie przedluzysz waznosc wizy czy tez nie... Powinnas sie
      raczej martwic o swoja opinie w Konsulacie Amerykańskim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka