Dodaj do ulubionych

Prezent dla szesciolatki

04.12.05, 04:00
Dziewczyny,co moge kupic na prezent dla szescioletniej dziewczynki.Zaznacze
ze ma tysiace barbie,lalek bobasow i setki my little pony,tak wiec te go typu
zabawki odpadaja.Pomozcie prezent musze miec na poniedzialek.Aha ,mam sie
zmiescic w $30.
Obserwuj wątek
    • karolinka251 Re: Prezent dla szesciolatki 04.12.05, 04:11
      moze cos takiego jesli lubi malowac
      www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00005YVPG/qid=1133665830/br=1-17/ref=br_lf_t_17//104-2067319-7075135?v=glance&s=imaginarium&n=288168
      • edytkus Re: Prezent dla szesciolatki 04.12.05, 04:41
        Zestaw kosmetykow, jakies blyszczyki z brokatem, szampon czy plyn do kapieli z postacia np. lalki
        Bratz. Tego typu kosmetyki dzieciece mozesz znalezc chociazby w Bath and Body works. Ja wlasnie
        mojej trzylatce kupilam zestaw pomadek w Kohl's (ciagle mi podkradala ;)) i komplet do kapieli Hello
        Kitty w supermarkecie (kostka barwiaca, plyn do kapieli, platki mydlane i pomadka bezbarwna).
        Oczywiscie to sa rzeczy dla dzieci, od 3 roku zycia.

A moze ksiazki? Albo zwyczajnie gift certificate?
        • ewap_mama_alexa Re: Prezent dla szesciolatki 04.12.05, 11:38
          A gry planszowe (i nie tylko planszowe)? "Rodzinne" dzieci w wieku 5-9 ostatnio
          swietnie bawily sie grajac w Connect Four, Yahtzee, Sorry! i jeszcze pare
          innych. Jest sporo fajnych gier karcianych (polecam firme Gamewright, chyba do
          dostania w Barnes and Noble). Moze Junior Monopoly? Candy Land? Chutes and Ladders?
          • aniutek Re: Prezent dla szesciolatki 04.12.05, 16:15
            gry planszowe sa swietne, my zabieramy zawsze wielkie pudlo ze soba na wakacje ale.... to wymaga
            czasu od rodzicow :0
            jesli dziewczynski prezent to moze zestaw duperelek Hallo Kitty, spinki, gumki,olowki, piornik, zakladki
            etcetc
    • aniutek Re: Prezent dla szesciolatki 04.12.05, 16:18
      przypomniala mi sie fajna zabawka co -ed,ktora moj syn uwielbial sie bawic w tym wieku, niestety
      zapomnialam jak to sie nazywa :(
      ale jest pudelko z dziurami ( takie jak connect4) w srodku zarowka, w dziurki wtyka sie kolorowe wtyczki,
      do zabawki dolaczone sa wzory i dzieciak uklada fajne podswietlane obrazki.
      • majenkir Re: Prezent dla szesciolatki 18.01.06, 01:45
        aniutek napisała:
        > niestety zapomnialam jak to sie nazywa :(

"Lite Brite"
    • majenkir Re: Prezent dla szesciolatki 18.01.06, 01:52
      Zapomnialam napisac, ze 6-latki uwielbiaja teraz "Pet Playhouse"
      tiny.pl/xb35
      • edytais Re: Prezent dla szesciolatki 18.01.06, 15:40
        Moja 5,5 latka uwielbia wszelkiego rodzaju kolorowanki, wklejanki i w ogole
        "arts and crafts". Sa rozne fajne zestawy w np.Michael's lub Hobby Lobby do
        robienia naszyjnikow z koralikami z alfabetem i rozne ozdobne sznureczki i
        lancuszki itp itd. Moze zestaw stempli z atramentem (zmywalnym oczywiscie dla
        dzieci). Moje dzieci to uwielbiaja i robia nimi rozne kartki urodzinowe czy z
        podziekowaniami.
    • hannamay Re: Prezent dla szesciolatki 19.01.06, 21:12
      moja siostrzenica ma 7 lat i bardzo byla szczesliwa kiedy jej podarowalam domek
      pixel chix - cena $29 w target.

tak to wygl;ada: www.pixelchix.com.au/

mozna podlaczyc dwa domki i kolezanki sie nawzajem odwiedzaja, przebieraja, pija
      herbatki i cos tak jeszce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka