Dodaj do ulubionych

Moja niania odchodzi!!!

07.06.06, 15:40
Dziewczyny,
strasznie jestem zdenerwowana..dzisiaj moja niania powiedziala mi ze odchodzi! Dala mi dokladnie
4 dni na znalezienie kogos nowego..A przeciez gdy ja zatrudnialam to prosilam ja ze potrzebuje
kogos na dluzej...i oczywiscie jezeli bedzie chciala odejsc to z przynajmniej dwutygodniowym
wyprzedzeniem. A ona mi dzisiaj mowi ze juz w poniedzialek nie przyjdzie, ze strasznie jest jej
przykro ale jej kuzynce, u ktorej moja niania mieszka, jej opiekunka do dziecka odeszla w tym
tygodniu i ona musi sie zaopiekowac tej kuzynki dzieckiem..bo przeciez u niej mieszka, je i spi...
Niby to rozumiem ale to jest nie fair..
A wydawalo mi sie ze znalazlam perfekt nianie...bo naprawde byla dobra..miala wspaniale podejscie
do Patrysia..on ja bardzo lubil...dlatego widzac to, placilam jej za dni wolne, wczesniej puszczalam
do domu gdy przez 3 tygodnie byl moj maz w domu..bo naprawde widzialam ze kobieta sie stara..
A teraz cos takiego..
Naprawde juz drze na mysl o kolejnym ogloszeniu na bazarynce..kolejnych interviews...
Dlatego jednak Patrysio pojdzie od wrzesnia do przedszkola...chyba tak bedzie lepiej...
Obserwuj wątek
    • appril Re: Moja niania odchodzi!!! 07.06.06, 16:45
      Jesli moge pomoc to mam telefon do dziewczyny, ktora poszukiwala pracy jako
      opiekunka. Nie wiem czy nadal szuka pracy ale zawsze mozna zadzwonic i zapytac.
      Ja na razie nie potrzebuje opiekunki ale dostalam ten kontakt od zaufanej osoby
      w razie gdybym jednak musiala skorzystac z takiej opieki nad dzieckiem. Jesli
      jestes zainteresowana to przesle Ci numer telefonu na adres gazety.
    • cyborgus Re: Moja niania odchodzi!!! 07.06.06, 19:11
      przykre. ale tak to jest z tego typu pracami, ludzie traktuja te zobowiazania
      duzo lzej niz w "normalnej" pracy. Najbardziej szkoda dziecka, bo sie
      przywiazalo, a tu taki szok.

Ja na razie sama siedze z moja coreczka, ale na sama mysl o szukaniu i
      znalezieniu odpowiedniej osoby przeraza mnie. Mysle ze raczej wybiore opcje
      daycare, przynajmniej bedzie miala z kim sie bawic:)

Powodzenia w poszukiwaniach zycze.
      • aniutek Re: Moja niania odchodzi!!! 07.06.06, 20:43
        o kurcze....
        Bozenka, a nie daloby rady any Twoj Tata sie nim zajal na spolke z tesciowa przez wakacje? aby juz nie
        musial sie przyzwyczjac do kogos nowego, kto byc moze znou odejdzie?
        jakbym mogla Ci jakos pomoc daj znac.
        ten wczorajszy dzien jakis piekielny byl brrrr dobrze ,ze minal myslalam,ze juz nie wytrzymam
    • agies2000 Re: Moja niania odchodzi!!! 07.06.06, 21:47
      Moglabym ci kogos polecic.Ta osoba przylatuje do Nowego Jorku 29 czerwca,ma 23
      lata,studiuje w Polsce.Jesli masz zamiar poslac synka do przedszkola,to ta
      dziewczyna na pewno z checia by zajela sie malym w okresie letnijm.Polecam
      ja ,bo ja znam i wiem ze ma swietny kontakt z dziecmi.Ma doswiadczenie,bo
      zajmuje sie (jak jest w NY)swoja 4-letnia bratanica i 2-letnim
      bbratankiem.Jesli bylabys zainteresowana to daj znac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka